Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1969 nórska vláda oznámila objav jedného z najväčších svetových ropných polí v susednom Severnom mori, čím začala prosperujúce obdobie ťažby na mori. O päťdesiat rokov neskôr sa začnú prejavovať dôsledky pre životné prostredie – na dne oceánu sa otvorila trhlina, ktorá spôsobila zrútenie plošiny. Tím výskumníkov, vrátane Sofie (Kristine Kujath Thorpová), ktorá obsluhuje ponorku, sa ponáhľa, aby hľadal nezvestných a posúdil príčinu škôd. Zistia, že je to len začiatok možnej apokalyptickej katastrofy. Po evakuácii ostatných vrtných plošín však Sofiin milujúci spoločník Stian (Henrik Bjelland) uviazne v hlbinách mora. Sofie sa musí ponoriť a použiť všetky prostriedky na to, aby ho, aby ho zachránila. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (22)

jack_scott 

všetky recenzie používateľa

Norsko přidalo další katastrofák, a zatím je to lepší, než kdy dříve. Jasné, chce to trošku zrychlit nezajimavé scény, ale když film zkrátíme o cca 20 minut zbytečností, které do filmu nic nepřidávají, najednou je to fajn film, kde se pracuje s podvodními roboty, lítá se vrtulníkem, bortí se ropná plošina, skáče se záchraným člunem z plošiny do moře, a F-35ky mají sexy průlety nad mořem! Scénář není blbej, herecké výkony uvěřitelné a slušné...solidních 80% a****. ()

E´Tonno 

všetky recenzie používateľa

Čo napísať.. pozrel som to na jedno posedenie a ani raz som nezisťoval, koľko ešte zostáva do konca. To znamená, že dej bol dosť pútavý, trikovo to možno nemá na San Andreasy, ale rozhodne nepôsobia zle a podobnosť s Deep Water - no a čo. Rozhodne film patrí medzi tie lepšie katastrofáky - osobne by som ho zaradil niekde na úroveň Deep Impact-u. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ako celok to príliš nefunguje. Je to príliš ukecané a je tam veľa nudných pasáží, ale keď dôjde na trikové scény, tak je to paráda. Vyzerajú pôsobivo, technicky perfektne a neraz originálne. Niektoré z tých scén som ešte v žiadnom katastrofáku nevidel. Plus tam sú aj pekné podvodné scény. Takže za jedno pozretie to stojí aj keď je to ako celok typicky seversky chladné. 5/10. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Európska verzia“ (viem, trochu preháňam) filmu Deepwater Horizon, ktorý napriek snahám nemá takú dynamiku, akú by sme na prvý pohľad očakávali. Z hľadiska možnej katastrofy (a z toho, že čo všetko by sa mohlo stať) však „svoju kolegu“ prekonáva. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

ViktorS 

všetky recenzie používateľa

Nie je to úplne zlý počin, ale ani žiadna sláva. Občas som mal pocit, že najviac času trávime v riadiacom stredisku, kde sa takzvaný ,,kravaťáci" bavia o tom čo budú robiť aby úplne neprerobili. Špeciálne efekty sú celkom slušné a teda aj katastrofické scény, niekedy sa tu nájde aj lepší nápad v príbehu keď sa vyvíja dej, ale inak je snímka často predvídateľná, hlavná postava tu nemá nejako moc miesta, celkovo má film nádych takej rodinnej drámy, ktorá sa snaží hrať sa katastrofický film. Je tu miestami nejaká ta napätejšia atmosféra, ale nič závratné. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama