Reklama

Reklama

Zlatan Ibrahimovič – pochádza z rodiny balkánskych prisťahovalcov, narodil sa vo Švédsku. Napriek ťažkému detstvu sa stal jedným z najúspešnejších švédskych futbalistov. Na dosiahnutie vysnívaných úspechov musel Zlatan čeliť mnohým výzvam, tak na futbalovom ihrisku, ako aj v osobnom živote. Filmové dielo sa dotýka dôležitých míľnikov v kariére svetoznámeho futbalistu od jeho štartu vo Švédsku, cez Ajax, až po talianske úspechy. (Vertigo Distribution)

(viac)

Recenzie (6)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Životopisný film o „Ibra“, predovšetkým zachytávajúci jeho búrlivé detské a teenage roky. Všetko je formou „spomienok“, pretože „súčasnosť“ filmu sa zameriava na okolnosti jeho postupu z Ajaxu do Junventusu. Príbeh búrlivého Zlatana neobsahuje žiadne také prvky, ktoré by neboli typické pre chalana, ktorého baví len futbal a východisko zo svojej situácii vidí v tomto športe. Film predovšetkým zdôrazňuje jeho „sebecký“ postoj. (Nie je náhodnou, že ani v jednom z top klubov Európy nevydržal príliš dlho.) Do dneska kontroverzná osobnosť futbalu. S tým však, že na vrchole svojej kariéry patril na svojej poste medzi najlepších hráčov sveta, sa prakticky nedá hádať. Z filmového hľadiska nič nadpriemerného, avšak true-based materiál na výraznejší životopisný film tu bol. O odkaze filmu teraz (radšej) nehovorme. P.S.: Na konci filmu nechýbajú legendárne góly od Zlatana. Osobné hodnotenie: 73% (***)  ()

Anthonny 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý priblíži nielen osud slávneho futbalistu Zlatana Ibrahimoviča, ale opíše aj cestu futbalistu zo samého dna až na vrchol futbalovej elity. ()

Maara0 

všetky recenzie používateľa

Pokud jsem cetli Zlatanovu biografii, tak se nedozvite nic noveho. Je to vlastne zfilmovana cast az do jeho prestupu do Juventusu. Nicmene bylo hezke to videt na platne. ()

Elephant13 

všetky recenzie používateľa

Fotbalového fanouška to zaručeně bude bavit. Tento snímek je v podstatě sonda do dětství a dospívání budoucí fotbalové superstar, která dobyla svět. Zajímavé herecké výkony. Oba představitelé hlavní postavy odvedli skvělou práci. Jejich motorika a intonace hlasu skvělé napodobuje Zlatana. Super film! ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Zlatan Ibrahimovič je u mňa super hviezda svetového futbalu, to bez pochyby. Svojimi kvalitami to na ihrisku jednoducho mnohokrát ukázal a je to proste fakt. Tento snímok ale ukázal presne to, čo som si o Zlatanovi myslel už od úplného začiatku - arogantný namyslený fracek kompenzujúci si nedostatok rodičovskej lásky na iných. A v zásade celý tento film bol hlavne o tom. Nič prevratné sa tu človek nedozvie a navyše pokiaľ nie ste fanúšikom svetového futbalu, tak tento snímok vás minie míľovými krokmi. 60 % ()

Reklama

Reklama