Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Výbušná komédia o živote Johana, malomestského samotára s vášňou pre dynamit, ktorý sa dostáva do neustálych konfliktov s vidieckou komunitou. Johan v mladosti osirel, vychovávajú ho teta a strýko a počas celého života sa snaží nájsť svoje miesto v spoločnosti a vyrovnať sa s neopätovanou láskou k dievčaťu zo susedstva, ktorú v mladosti takmer rozmetal na kusy. (Film Europe)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (33)

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Ani nijak výrazne vtipné, ani smutné, ani napínavé, ani dojímavé. Od všetkého si na chvíľu pričuchne človek trochu, ale ani jedného dosť na to, aby to nejak konkrétne zavoňalo. Lebo keď už to začne zaváňať niečim intenzívnejšie, tak buď to vyšumí do prázdna, alebo tu náladu vyruší ďalšia scéna. Asi to malo posobiť melancholicky, ale s Johanom som sa okrem posledných 10 minút proste nevzrušene, nezaujato minul. ()

Mackoun 

všetky recenzie používateľa

Synchronicita tomu chtěla, abych si před Johanem sfouknul ještě jednohubku O koních a lidech. Ideální lehký předkrm k naladění chuťových pohárků, po kterém přišel bombastický hlavní chod. Johan je skvělá záležitost, moje krevní skupina. Směs humoru a melancholického dramatu v homogenní směsi, kde se těžko rozpoznává jedno od druhého, ale jako celek tvoří dokonalé spojení. Tohle si dám brzy za dlouhých zimních večerů s radostí znovu. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

Napíšu to takhle - Pål Sverre Hagen u mě už své místo má (Rozbouřené vody, Kon-Tiki, Amundsen) a opětovně mi potvrdil, že jeho herecký um a mužné charisma na mě bezvadně funguje.. Příběh Johana je takový hořkosladký, tragikomický, no a zcela pochopitelně seversky černohumorný až absurdní.. Sedlo mi to skvěle, líbilo se mi to.. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Je možné byť silný a čudný zároveň. A presne taký bol Johan, ktorého všetci nenávideli. Možno by mi k výbornému filmovému zážitku stačil bombastický Pål a svetre s nórskym vzorom .. lenže ja som ku tomu navyše dostala príjemný čierno-humorný a smutno-veselý príbeh od môjho obľúbeného spisovateľa. 4,5* ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Utrápená komédia cez slzy, pričom je to skôr dráma, pretože hlavnému hrdinovi sa vždy všetko poserie. Partizánska veselohra s prekliatym osudom, kde za pozitívnu zmienku stoja akurát tak masky, za ktoré film dostal aj domáce ceny. Pål Sverre Hagen bol vynikajúci a nezabudnuteľný záporák v Boji snežného pluhu s mafiou. Herecky to nepokašľal ani tu, ale úlisnosť mu sedí viac. Ak sa ale niekto teší na echt komédiu, bude sklamaný. Je bezútešná. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Dej sa odohráva v Titrane na ostrove Frøya v Trøndelagu, kde sa aj film natáčal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama