Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Darcy (Jennifer Lopez) a Tom (Josh Duhamel) pozvú svoje rodiny na svadbu v dokonalej destinácii na Filipínach. S blížiacim sa obradom majú obaja stále väčšie obavy povedať tomu druhému áno. A aby toho na ohrozenie oslavy nebolo málo, odrazu sa celé svadobné osadenstvo stane rukojemníkom. To tradičné "kým nás smrť nerozdelí" tak získava úplne nový rozmer, keď Darcy a Tom musia zachrániť svojich blízkych – pokiaľ sa najprv nezabijú navzájom. (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (43)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Na takúto bláznivú hovadinku musí mať človek náladu a mne sa dneska trafila do čierneho. Stále neskutočne sexy JLo, do toho sympaťák Duhamel a partička pirátov. Miestami skvelo vtipné a popravde ja som poriadne nasmial. Fajn akcie, rýchlo to odsýpa a ja veľmi nemám čo vytknúť. Objektívne čisté 3* ale prečo jednu nepridať. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Ulítlá blbina, která je občas celkem vtipná, ale častěji spíš absurdně hloupoučká. Jennifer furt vypadá neuvěřitelně, ale chemie s Joshem Duhamelem tu téměř neexistuje. Ryan Reynolds, který měl Toma hrát jako první, by byla určitě vhodnější varianta. Duhamel nemá prakticky talent pro komedii. Film za chvilku zapomenu, ale kdyby tu nebyla Jennifer Coolidge, bylo by to ještě horší. Nevím jak to ta ženská dělá, ale ona ovládne každý seriál nebo film, kde se objeví. A tady bude mít dokonce i samopal! ()

Reklama

Sopholojong 

všetky recenzie používateľa

Rom-com "traparen" typu Fool's Gold (akcnym dobrodruzstvom) alebo Couples Retreat (snobizmom a exotikou), 13 az 15 rokov "after date of use". Duhamel sa uz na nic lepsie ako tuto skatulku "vysnivaneho zenicha" nezmoze, vedlajsaci (rodinni prislusnici) otrava, zaporacke komando "gumenne" ako z televizneho Power Rangers a celu jednu hviezdu zaistuje stale vysoko "opieratelna" hispanska milfka JLo, ktora sa neboji ukazat "crotch" v bielych upnutych "gatkach" i presvitajuci "cameltoe" pod roztrhanym svadobnym dresom. Tu druhu zaistilo par vydarenych gagov typu "improvizacia taktiky rukami", ktorej Jennifer nerozumie, Jennifer Coolidge so "sapikom", ci trampoty s granatmi. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kráľovná omietky si aj po päťdesiatke chcela zase dokázať, že je super sexy, takže sa tu nevyhneme akože lascívnej horúcej scéne. Trochu tela J.Lo a ide sa ďalej. Následne vidíme, že ani za polstoročia hrať nevie a preto môže byť len v produkcii takýchto jednoduchých až prostučkých filmoch s nenáročným scenárom. Mali by byť zábavné, ale naozaj tu dokopy veľa toto humorného nie je. Akciu to nejakú má, Lopez so zbraňou to nie je práve predstava na úrovni mexického kartelu, ale úplne beznádejné to nebolo. Taký film, čo môžu vysielať naše televízie v prime time v sobotu, pretože divák neočakáva viac než tu dostane. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Napriek priemerným hodnoteniam to bolo na moje prekvapenie celkom vydarené. Skvelé herecké obsadenie s Joshom a Jenn v hlavných úlohách, ma naozaj bavilo. A aj keď moc nie som na akčné filmy, tak tu bolo tých priblblých akčných scén našťastie máličko (a aj tie čo tu boli tak pôsobili relatívne reálne). Malo to výborný spád, no čo ma tešilo snáď najviac, tak to malo veľmi príjemný komediálny nádych a mnohé dialógy a scény ma vcelku pobavili. Nechýbali ani nečakané zvraty, a samozrejme happy end. Za mňa solídne 4* ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Bostone (Massachusetts, USA) a Dominikánskej republike od 22. februára do 22. apríla 2021. (Arsenal83)
  • Pôvodne mal hlavnú mužskú rolu hrať Ryan Reynolds, no po čase herec sám projekt opustil. Ako náhradník bol zazmluvnený Armie Hammer, ktorý však musel opustiť produkciu, keď sa okolo neho rozpútala veľká kontroverzia kvôli obvineniam zo sexuálneho zneužívania a úniku znepokojujúcich súkromných správ zo sociálnych sietí. Herca tak nahradil Josh Duhamel. (Arsenal83)
  • Film mal vyjsť už na začiatku roka 2022, no kvôli vyšším zárobkom v očakávaní zrušených pandemických opatrení bola premiéra posunutá až na rok 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama