Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert Langdon je profesorom symbológie na Harvardovej univerzite. Jedného dňa ho pozve asistent jeho mentora Petra Solomona, aby predniesol prejav na slávnostnom ceremoniáli v Capitole. Vo Washingtone sa však žiadna slávnosť sa nekoná. Zmätený Robert dostane ďalší telefonát a začne mu dochádzať, čo sa deje. Hrozný nález odťatej ruky so zlatým prsteňom a tetovaním dokazuje, že Solomona uniesli a jeho život je v Langdonových rukách. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Harwardský symbológ Rober Langdon musí na základe svojho umu pomôcť zachrániť svojho priateľa tým, že pod Washingtonom objaví pre jeho väzniteľa portál, ktorý z neho urobí boha.  Prevedenie: Po filmových adaptáciách tento seriál pôsobí veľmi lacným dojmom. K odhaľovaniu pravdy prichádza sekundu po objavení záhady a kasting je až niekde na hrane "Rodinných prípadov". Herci sú dosť nesympatický a ťažko veriť v ich motiváciu keď dej na plátne pôsobí zmätočne. Dám ešte jednu časť a uvidíme či sa chytím. 30% ()

cerdax2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pekny zacatek s Brownovskymi zahadami, uvidime jak chytre ci hloupe budou dalsi dily. Mlady Langdon je vylakan do muzea, kde najde prvni stripek informaci, ktery by mel vest k nalezeni sveho mentora a pritele. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama