Reklama

Reklama

The Retreat

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Lesbický pár jede na předsvatební pobyt a nakonec bojuje o život, když se je skupina militantních sériových vrahů pokusí zavraždit. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

Pitryx odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak po skoro celém filmu ve tmě jsem si hned u dalšího zopakoval totéž. Sem tam šmouha a diváku starej se. Ono tu stejně k vidění zase tak moc nebylo. Když je kratičká akce, je to mimo kameru, takže se dá klidně u filmíku i zdřímnout. V závěru dva kousky gore, ale jinak jde o klasickou naháněčku bez něčeho nového.  10 % ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Stopercentný súhlas s výborným komentárom Trevora, ale ja takýmto filmom dávam automaticky odpad. To si nezaslúži ani pozornosť ani hodnotenie nad 0%. Ako o čom je tento celý svet, len o buznách, lesbách, negroch a zlom kresťanstve? Áno, uznávam, že tentokrát na negrov zabudli a Trevora to oprávnene pobúrilo. Koľkých ľudí sa ale takéto témy v skutočnosti dotýkajú? Pre koho je toto točené? Je to len nástroj propagandy, aby sa ľuďom a hlavne mládeži vymyli mozgy a začali zvrátenosť považovať za niečo normálne, najlepšie ak budú rebelovať zmenou pohlavia, ktorá tu tiež bola vo filme spomenutá. Liberálna doba v kinematografii. Keď neviem ako zaujať tak zaujmem hrudníkom a od prostitútky ma odlišujú len drahšie šperky. Keď ani toto nestačí, potom idem bipolárne meniť pohlavie, fluidujem a neviem či som muž, žena alebo vrece zemiakov. Ale ako som povedal, koľko percent ľudí na svete zaujímajú takéto problémy a takáto propaganda? Úchyláci sú v zhlukoch len na červených kobercoch. A v propagandistických filmoch ako tento sa len hustí do hlavy ako prenasledovaní sú tí chudáci buzíci a lesby. Pritom vyjdem vonku a nevidím žiadne prenasledovanie, naopak otŕčajú sa všade od časopisov cez televíziu až po všetky ostatné médiá a sociálne siete. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Režisér je homosexuál (neurážím ho píšou to i v popisu o něm zde na csfd) a točí samé komedie nebo romantické komedie tohle je jeho první horor/thriller nečekaně s homosexuální/lesbickými prvky. Dvě lesby jdou na chatu na oslavu manželství dvou homosexuálů přijdou tam a po homosexuálech nikde ani stopy a pak je někdo napadne.  Líbí se mě nápad , že to někdo dělá a vysílá to přes internet sice to není originální (Hostel, Úniková Hra například) , ale proč ne.    60 procent. P.s. asi mě něco uniklo , ale byly tam 4 chlápci a jedna ženská (jednoho zastřelili na konci jednoho dostaly s pomocí sekery a jednoho podřízly co se , ale stalo s tím čtvrtým? P.s. 2 co to je za debilní dialog drž tu brokovnici jako řasenku od kdy ženské drží řasenku ve dvou rukou? ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Valerie a Renee, pár lesbičiek sa rozhodnú stráviť spoločný víkend na chate iného páru homosexuálov. Na ich prekvapenie Connora a jeho priateľa po svojom príchode v chate nenájdu a pri prechádzke lesom majú pocit že ich niekto sleduje...úvodných takmer 25 minút LGBT propagandy opísal dobre už Morholt, iba dodám že samozrejme sú lesby ateistky a jedna z nich zhodou náhod nadáva na Ježiša Krista (nie na Shivu, Alláha alebo iné Božstvo). Scénaristka, nepochybne lesbička, Alyson Richardsová splnila všetky normy politickej korektnosti ktorá decimuje Hollywood až na jednu - chýba diverzita. Vážení priatelia, naozaj sa v tomto filme neobjaví ani jedna postava inej farby pleti ako beloch. Vážne nepochopím ako je možné, že lesbický pár ktorý nakoniec (nemajte obavy) premôže obyvateľov vidieka v maskáčoch (a že kto trpí predsudkami) ktorých koníčkom je streamovaniu zabíjania LGBT komunity nie je čierno-biely. Stupídne chovanie páchateľov, trocha vreskotu, kde tu krv a pekné zábery na les priniesli z mojej strany zhovievavé hodnotenie aj vďaka osobe ktorá k filmu pridala titulky, pretože tak kreatívne ako dokázala minimalizovať spŕšku dookola sa opakujúcich anglických nadávok rôznymi českými to sa nevidí často. Rešpekt titulkám, film ma mal navnadiť na večernú návštevu kina po 469 dňoch, ani zďaleka sa mu to však nepodarilo. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

LGBT komunita se stále rozrůstá, hlásí se o svá práva a pozornost, natáčí si vlastní filmy a zároveň stále více lidem začíná lézt žaludkem. Jestli po právu, to si musí přehodnotit každý sám, ale osobně mi to taky není zrovna lhostejné. Mám mezi nimi pár přátel, ale občas se to už dost přehání a zvláště pak mi začíná vadit, že se to začíná stále více protlačovat do filmů, seriálů a sportu.    Režisér Pat Mills je sám homosexuál, který měl do té doby na svém kontě pár romantických filmů a komedií a tentokrát svou pozornost zaměřil na hororový žánr. To samozřejmě není nic, co by mi vadilo, nebo bych měl mít nějaké předsudky, ale kvůli samotnému ratingu filmu ho pojal dosti přiškrceně. A to už mi vadilo dost. Buranské filmy (slashery) potažmo revenge kousky mám docela rád, hlavně díky jejich špinavosti, brutalitě, gore, ale tady se toho všeho téměř nedočkáme (tedy až na pár světlých okamžiků). A o nějaké originalitě si můžeme nechat jen zdát.    Přitom když se právě nebál tvůrce přitvrdit, přijde na řadu i několik slibných momentů. Zároveň se objevila i vcelku snesitelná atmosféra, jenomže kladů tu bylo opravdu jen jako máku. Některé mordy jsou klasicky mimo záběr kamery, ale jsou tu k vidění i asi dvě-tři pěkně krvavé scény. Výkon obou hlavních ženských představitelek bych taky nezatracoval. Sice nešlo o výkony hodné Oscara, ale děvčata se s tím poprala, co jim jejich možnosti stačily vcelku obstojně. Zdejší vidláky si zahráli mimo jiné i Rossif Sutherland (syn Donalda Sutherlanda) se svou skutečnou manželkou Celinou Sinden. No kvalit svého otce či bratra rozhodně nedosahuje. ()

Reklama

Reklama