Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(219)

Obsahy(1)

Na mieste, kde ide každý deň o život, sa zdá, že nie je priestor na nič iné, a už vôbec nie na vlastné životy lekárov. Ale aj lekári sú iba ľudia, a tak sa často stane, že tam, kde nie je priestor pre osobné zlyhanie, také zlyhanie musí nevyhnutne nastať. Dennodenný boj o život na urgente, a o to, či nad pacientom bdie Boh, alebo je všetko výlučne iba v rukách lekárov, prináša samotným lekárom mnohé traumy, večné otázky a dilemy. Na centrálny príjem prichádzajú dvaja mladí lekári, ktorí si ešte z fakulty nesú svoje ideály a predstavy. Tie sa švihnutím prútika rozplynú nástupom do reálnej nemocnice, kde si obaja robia atestáciu. Agáta (Anna Nováková) a Braňo (David Uzsák) majú navyše spoločnú minulosť, ktorá na škole nedopadla úplne najlepšie a tak medzi nimi vzniká prirodzená lekárska rivalita. Povrchnosť, nadradenosť, srdce, súcit a solidarita, to sú témami, ktorými sa deň čo deň lekári zaoberajú a každý z nich do práce vnáša to svoje. Každým dňom je čo nové sa naučiť, a často hlavní hrdinovia pochopia, že nie sú bohovia. To sa dvom mladým lekárom, ktorí práve prišli a myslia si, že môžu zachrániť svet, učí asi zo všetkého najťažšie. Lekári v Nemocnici žijú svojou prácou na maximum, a tak majú len málo priestoru na zoznámenie sa so životným partnerom mimo nemocnice. Preto často vznikajú vzťahy na pracovisku a nastáva vťahovanie životných peripetií a vzťahových problémov priamo na oddelenie. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (19)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bárta nevie hrať ani opitého, Mitaš už vôbec nie, len sa tam kymáca jak vajco na chlebíčku, Eva Mores potrebuje tri kilá make upu a aj tak nezakryje nič, Fischer keď hrá naštvaného tak nikto nevie, či hrá v nejakej Chaplinovke, alebo je fakt nasratý, Dárius Koči ten môže akurát tak toho kočiša hrať, inak detinské výrazy vhodné do Smajlíkova. Stačí prepnúť na 5 minút a človek sa dočká takýchto výkonov slovenských protežovaných "hviezd". ()

Kylikian 

všetky recenzie používateľa

Naozaj nechápem tých večných kritikov a frfľošov na všetko slovenské. Nemáte štipku objektivity. Po všetkých sračkových seriáloch (a že ich bolo požehnane) JOJ-ka konečne dokázala vyrobiť jeden, kde nie sú úplne nezmysené situácie, parodovanie, trápne vtipy a zle hrajúci herci. Pocisková hrá podľa mňa úplne super, to že ju tu hejtujete je len a len preto, že je speváčka. Ja som veľmi kritický človek, ale ona hrá fakt veľmi slušne. Scenár má tento seriál jeden z najlepších zo seriálov súkromných slovenských TV za posledných 15 rokov. Najmä prvých 30 epizód bolo ok, potom už začína byť dejová línia okolo riaditeľa a starej profesorky dosť ujetá, ale ako celok stále veľmi pozerateľné. A práve kvôli tým dementom čo dali odpad, pridám ešte dve hviezdy navyše. ()

Reklama

GalaktikHero odpad!

všetky recenzie používateľa

Úplne "zbožňujem" seriály, kde si dochtorkovia zdvíhajú svoje ego a mizernú povesť pred pacientami! No a to herecké obsadenie - z toho mám také zmiešané pocity... či plakať, či sa smiať ???!!! Smejem sa nad tým, "čo" všetko sa predstŕka pred kamerou. A plačem nad hrobom slovenskej televíznej tvorby. ()

ezop1012 

všetky recenzie používateľa

Je to nerealistické, čo sa týka vzťahov na pracovisku mám na mysli hlavne tie pracovné a, keď to tak zobereme ako fikciu, tak nemám väčšie výhrady väčšina hercov hraje dobre, kľudne sa dajú porovnať so zahraničnými, avšak, čo mi vadí je ma malosť až priposratosť, to si Slováci nevedia dať vlastnú filmovú hudbu? Stále tam musí znieť angličtina? To je tak málo slovenských piesni alebo je tak ťažko niečo napísať vlastné? P.S. zial po pozreti dalsich casti druhej serie musim zmenit hodnotenie na 1/5, ono menit charakteri protagonistov lebo treba zmenu je dost hlupe ()

Hrabovo odpad!

všetky recenzie používateľa

V celom tom bahnistom deji sa najskor omylom podarilo scénáristke vytvoriť dve vtipne načrtnuté a skvele zahraté postavy: riaditel Hauptmann a plastický chirurg Klein. P.S. Už som zažila preobsadenie jednej z hlavných postáv v seriáli, ale toto je ozaj cez hranicu - taká skvelá plastická operácia, až vznikne úplne iný človek! Scénáristka zošalela!!! ()

Galéria (148)

Zaujímavosti (1)

  • Niekedy, keď ukážu večerný pohlaď na cestu v meste, tak to nie je Bratislava, ale Sihoť Trenčín pri Obchodnej akadémii, ul. Rázusova. (maro0902)

Reklama

Reklama