Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadrotmistr Charles Monroe King (Michael B. Jordan) je nasazen do války v Iráku, kde si začne vést deník plný rad a láskyplných vzkazů pro svého novorozeného synka. Po Kingově tragické smrti v Bagdádu se deníku chopí význačná redaktorka New York Times a držitelka Pulitzerovy ceny Dana Canedy (Chanté Adams), vojákova snoubenka a maminka jeho malého syna Jordana. V pořadí čtvrtý celovečerní film režiséra Denzela Washingtona (jejž samozřejmě známe především jako skvělého herce s Oscary za role v dramatech Sláva a Training Day) je inspirován skutečnými událostmi. Vypráví o lásce, která se objeví jen jednou za život… (HBO Max)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (8)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pomalé a tiché dielo, chýba atmosféra aj nejaká väčšia príbehová štruktúra. Film sa zameriava čisto na vzťahovú rovinu, chce ísť do hĺbky, až nakoniec končí na úrovni melodrámy. Zbierka spomienok v časových skokoch sa často orientuje často len na to, že sa párik stretne, pobozká, má sex, trocha si pokecá a v tom má byť romantický rámec, ktorý je časom stále únavnejší. A potom je tu ešte vzťah syn - mŕtvy otec na základe denníka. Ak sa človek vyslovene nevžije s postavami, bude sa nudiť. Film má byť skutočný príbehom o vojakovi, ktorý padol za americkú vlasť. Škoda, že za ňu musel padnúť 11 000 kilometrov od amerických hraníc. ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Drama podla skutocnych udalosti od znameho herca i obcasneho rezisera Denzela Washingtona,ktora ma urcite zaujimavy pribeh,ktory pise sam zivot,bohuzial nie vzdy to dopadne tak ako si prajeme,film poukazuje na lasku,priatelstvo,pracu a hlavne na dolezitost rodiny,ktora by mala byt vzdy na prvom mieste,aj ked to tak casto nie je a potom velmi lutujeme urcite veci ci okamihy,ktore sme zameskali,no takze herci boli fajn a ak tento vojak bol ozaj taky,ako ho vykresluju,tak klobuk dole pred nim,nielen,ze bol vyborny v tom,co robil,ale mal i dobre srdce,ktore milovalo nadovsetko a to je dnes strasne vzacne...:-) ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Herecky citom zahrané, od Denzela Washingtona režisérsky profesionálne natočený true-based príbeh pre americký ľud. Vedenie príbehu a skákanie medzi jednotlivými časovými líniami je zvládnutý tak, aby sa v tom človek nestratil. „Filozoficky“ najzaujímavejšou pasážou je odpoveď(de) na otázku, že prečo bojovala armáda USA v Iraku. Za normálnych okolností by som film hodnotil „silnejšou trojkou“, ale kvôli pekným a čistým myšlienkam v denníku, ktorý dokážu mladého človeka usmerniť v živote k lepšiemu, dávam „slabšiu štvorku“. P.S.: Počas filmu som taktiež zamýšľal nad tým, že aký môže byť plat novinárky u The New York Times (bývanie v hotelu). Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama