Reklama

Reklama

The Lockdown Hauntings

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Je celosvětový lockdown. S prázdnými ulicemi bez aktivity lidí a strojů to není jen příroda, která využívá této bezprecedentní doby – Duchové se mohou volně potulovat. Někteří neškodní, ale někteří se zlými úmysly, obzvláště jeden duch, notorický sériový vrah, který vstal z mrtvých, s více potenciálními oběťmi než kdy předtím. Mohou paranormální experti a detektivové zabránit dalším vraždám? (JasonCZ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (10)

B3n odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo sa týka filmu, tak ten je slabý, najnižšia kategória a to v každom možnom ohľade, najviac viditeľná je absencia scenára, toto dokážem napísať aj ja, preto tým neobťažujem svet. Čo sa týka programovania sheeple týmto filmom, tak je to prekvapivo účinná taktika, strašiť mentálne subnormy a to až tak, že dodnes (január 2022, je tu omikron variant, čo je prirodzená vakcína) niektorí chodia v aute s rúškom alebo respirátorom. Nemyslím taxikárov, ale normálnych károv, ktorí sadnú do auta s plienkou na papuli. Tak ak aj ty nosíš respirátor do auta, tak som ti zložil básničku. Je krátka, jednoduchá, precítená, ale hlavne pravdivá. Tu je: si kokot! Si kokot! Si kokot! Kokot! Kokot! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Pôvodné obavy z "The Lockdown Hauntings" sa nakoniec ukázali byť zbytočné. Ale úprimne, nedá sa diviť, že do tohto filmu som vstupoval s istými predsudkami. Pozrite sa na názov. A potom si prečítajte o čom to má byť. Nakoľko sú prázdne ulice, tak duchovia zväčšia svoju aktivitu a svet sa stane rajom pre duchov sériových vrahov, ktorí majú chuť na mladé živé dievčatá. Alebo jedného sériového vraha. Znie to ako stupídny nápad a tak som do toho aj vstupoval. No reálne som nadobudol pocit, že film nakoniec nebol tak stupídny a miestami to zvládol Howard J. Ford spracovať celkom schopne. No je tu jeden problém, ktorý ani jeho prevedenie nedokáže zachrániť. Ale k tomu sa dostanem neskôr. Hoci je pravda, že útoky na dievčatá nie sú nejako extra kreatívne a viac-menej ponúkajú veci, ktoré už poznáme. Otváranie dverí, lietanie objektov, vyvolávanie strachu a podobné veci. A následne to skončí vraždou. Väčšinou uškrtením alebo aj ostrými predmetmi v krku. Niektoré dievčatá dokonca ukázali aj celkom charakter. Jedna z obetí trpí astmou a jej matka pravdepodobne dostala Covid a robí si o ňu starosti. Ďalšia vykazuje známky OCD a keď začnú veci lietať alebo sa presúvať, tak ju to vnútorne rozlaďuje asi viac, než fakt, že sa pohybujú veci samé od seba. Naša detektívka je celkom okey, no myslím si, že by som ako hlavného hrdinu uvítal asi niekoho ako boli Warrenovci. Bolo by to sledovanie o niečo zaujímavejšie. Výsledne však na konci film trošku avizuje, že by asi chcel urobiť pokračovanie, a že niečo ostalo nedoriešené (to nie je veľmi dobrý signál), no súčasne je tu jeden zásadný problém, ktorý som si uvedomoval celú dobu. A tým je fakt, že nepotrebujeme COVID-19 pandémiu ako dôvod na to, že sa objaví duch sériového vraha, ktorý si bude chcieť pridať obete do svojej kolekcie. Mohli ste to spraviť ako normálny film. Koniec síce hovorí, že to bolo spracované počas pandémie a so všetkými bezpečnostnými opatreniami. Ale nemusíte mať monológy profesorov, ktorí hovoria, že prázdne ulice sú príťažlivé pre duše a podobné veci, ktoré by mali signalizovať, že keby sme tu nemali pandémiu, tak sme všetci v pohode. Film tým stráca. Inak ale musím povedať, že som celkom s výsledkom spokojný. Nečakal som, že ma to bude takto baviť, ale stalo sa. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

JASON_X odpad!

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem si zprvu, že půjde o nějaký jiný lockdown, kvůli nějakému fiktivnímu viru z nějaké fiktivní reality. A že bude pouze využívat paralelu se současností. Omyl. Tohle je opravdu film o covidu-19. Na vysvětlenou: Už přes rok mi leze krkem celoplanetátní hysterie kolem téhle čínské chřipky, lezou mi krkem všichni připosraní covidioti, kteří nežvaní téměř o ničem jiném než o tom, co zase v médiích četli/slyšeli o covidu a o nějakých statistikách a vakcínách a podobně, k smrti se mi hnusí a z hloubi duše opovrhuju všemi přizdisráči, kteří nosí náhubky nejenom na ulicích, ale třeba i na procházce v lese, zkrátka stal jsem se ještě větším misantropem a na přízemní animální dobytek zvaný lidstvo pohlížím s ještě větším odporem než dříve. Takže jaké asi můžu dát hodnocení filmu, ve kterém se několik nezajímavých lidiček, poslušně dodržujících státem nařízené rouškaření a domácí vězení, stává postupně obětmi jakéhosi paranormálně aktivního vražedného poltergeista? Pár hezkých ženských, jinak naprostá ztráta času. A Todd samozřejmě a la Trejo, tedy jen do počtu, aby ho mohli šoupnout do titulků. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ľuďom už z toho lockdownu a skrývanie sa pod posteľou v rúšku riadne preskakuje. Nestačí, že v médiách nič iného nevidíme len paniku a propagáciu očkovania, ešte nám aj točia takéto sračky, ktoré pod závojom akože hororu prinášajú nič len sprostú covidiotskú propagandu. Ostaňte doma, vonku je nebezpečie, nechávajte sa testovať a hlavne behajte v rúšku. Vonku na ulici má chytajú záchvaty smiechu, keď vidím tých úžasných športovcov, ktorý osamote behajú s igelitom na ksichte, ale prečo to musím vidieť aj vo filme? Prázdna ulica, nikoho široko ďaleko a ženská okolo tridsiatky, ktorej pravdepodobnosť úmrtia na covid je takmer prahsprostá nula, si behá v rúšku. Ak si ale film chcete pozrieť preto, že ide o horor, tak to sklamanie bude pre vás ešte väčšie. Najstrašidelnejší je tu nožík lietajúci v povetrí. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Náhodou čekal jsem to daleko horší. Už ten co k tomu dělal titulky psal, že to je sračka a dívat se na to je pouze na vlastní nebezpečí a realita není vůbec špatná. Samozřejmě je potřeba brát v potaz to, že to točil jeden člověk v době kovidu v Anglii tak, že je to hodně levné. Problémy jsou i v ději jelikož ten vrah je na více místech v jednu dobu což , i když je duch by být neměl a nijak se to nevysvětlí.  Dále pak komu vadí různé levitující věci  tak tohle ať rovnou vynechá jelikož tady je toho nadbytek. Líbil se mě důvod proč to ten vrah dělá , i když to už bylo milionkrát zde mě to sedlo i ten konec s tím, že se to děje i jinde potěšil.  P.s. hodně velký problém mám v tom, že ženská možná nakažená kovidem si zde objíždí lidi jak na počkání tím to hodně u mě ztratilo body. ()

Reklama

Reklama