Reklama

Reklama

Citronáda

(relácia)
Talk-show / Zábavný
Slovensko, 2021, 45 min

Obsahy(1)

Richard Lintner s novou šou osvieži hokejový program RTVS. Bývalý obranca bude spovedať známe tváre v odľahčenej atmosfére. (RTVS)

Recenzie (7)

Heso 

všetky recenzie používateľa

Nevím…nápad dobrý, potenciál ale bohužel byl z citrónu vymáčknut tak z poloviny. Úroveň samozřejmě záleží také na hostech, kde například epizoda s panem Milanem Lasicou, či Patrikem Eliášem byla opravdu skvělá, rovněž i ta s Tondou Panenkou, ale například o epizodu s Jarem Slávikem moc rád přijdu. Celou show i dost kazí další moderátoři Kamil s Jankou. Přijde mi, že oba jsou tu naprosto zbyteční. Rišo by mohl otázky od diváků číst z notebooku sám a odpustit by se mohly i velmi otravné reklamy od sázkových kanceláří. Kdybych nebyl sportovní fanda, tak bych určitě dal nižší hodnocení. ()

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa

Citrón je šport. Citrón je hokej. Citrón je OK. Citrón je zábava. Citrón je energia. No skrátka Rišo je Citrón. A všetko to premietol aj do svojej relácie. Citronáda bola príjemným odľahčeným sprevádzaním MS v hokeji aj futbalového Eura. Diely mali bohatý obsah. Hostia väčšinou k téme a zaujímaví, aj keď niekedy by som zvolil iný výber. Za mňa najlepšia časť s rozhodcom a agentom. To bolo veľmi zábavno-zaujímavé nahliadnutie do sveta futbalu s ľuďmi, ktorí to vidia z iného pohľadu. Rišo Lintner už nejaké tie skúsenosti z mediálnych kruhov má, takže svoju úlohu zvládol solídne, aj keď sa občas zadrhol. To však súvisí aj zo živým vysielaním, za ktoré má u mňa Citronáda plus. Každopádne o zábavnú zložku bolo dobre postarané. Ďalším, tentokrát olympijským častiam by som sa nebránil. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Klobúk dole pred pánmi za to čo dokázali v hokeji a aj za to čo spravili pre našu repre, ale toto príliš neklaplo aj keď som tomu vopred fandil. Lintner sa v minulosti ukázal ako pohotový a vtipný spolukomentátor. Rola moderátora mu však zatiaľ až tak nesvedčí, plus celá relácia pôsobí veľmi strojene a nalinajkovane. A nepomáhajú jej ani do očí bijúci pokus o "prirodzenú" reklamu a sponzoring na Fusakle, zaplatený komparz tliaskajúci o dušu či Adamec spievajúci na playback. Vlastne, nebyť pár zaujímavých historiek z kariér a mladosti našich už hokejových legiend, tak by to bolo úplne o ničom. Zatiaľ za 2*, uvidíme čo ďalšie časti... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Adamec je spevák len do programov tohto typu. A to vyhral superstar. Americké superstars zarábajú milióny a majú koncertné turné pred desať tisícami divákov. Slovenská resp. československá superstar spieva v kabarete a reláciách ako Chart Show. Úžasný rozdiel. O hokejistoch z tejto relácie sa toho veľa nedá povedať. Vlastne o športovcoch ako takých. Nech reprezentujú krajinu v tom, čo vedia, ale prečo sa tlačia do formátov, ktoré im nesedia, tomu nechápem. Citrón a Brambor sú vraj už humoristi, ale kde sa chytajú na také tenisové trio Tabak, Krošlák, Kučera, ktoré sedia rovno v parlamente a stláčajú gombíky podľa príkazov svojho vodcu, aby bežným ľuďom poriadne otrávili vzduch. Citronáda je program, pri ktorom sa človek miestami cíti za zúčastnených trápne. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dosť ma štve, keď je za koncesionárske poplatky financovaná na slovenskej verejnoprávnej televízii relácia "Boris a Brambor". Uvádzajú ju dvaja hokejoví penzisti Marian Gáborík a akýsi premúdrelý kolohnát Boris Valábik. Je to otrasné. No a aby toho nebolo málo, tak sa vedenie RTVS rozhodlo, že vrazí prachy nás všetkých vykorisťovaných koncesionárov do ďalšej podradnej relácie, ktorú bude moderovať vyslúžilý hokejista Richard Lintner. Na obrazovkách sa zjavila jeho "Citronáda". Je to len o máličko lepšie ako tá odpadová chujovina, čo moderuje Gáborík s tým druhým somárom. Vyprosujem si však, aby sa moje peniaze, ktoré musím pravidelne RTVS platiť, používali na trapné moderátorské exihibície starých hokejistov. * ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama