Reklama

Reklama

Armáda zlodejov

  • Česko Zmetci (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Ringo, Violet, Wick a Princ jsou novodobí Robinové Hoodové přezdívaní The Misfits, kteří vykrádají bankovní schránky boháčů a zlodějů, aby pomohli lidem, kteří to potřebují. Tentokrát ale mají zálusk na hromadu zlata určeného k podpoře terorismu, které má ukryto milionář Schultz v jedné ze svých věznic v Jezeristánu na středním východě. Jediný, kdo takovou krádež dokáže zvládnout, je mezinárodní zloděj Richard Pace, který několikrát dokázal uprchnout ze Schultzových věznic. Ale dokáže přistoupit na podmínku, že z tohoto obrovského pokladu mu neujde nic? Přesvědčit o správnosti této akce ho má i jeho dcera Hope. (Televize Seznam)

(viac)

Videá (1)

Trailer 3

Recenzie (51)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Stretnú sa Arab, černoch, Číňan a Singapurčanka... To nie je začiatok vtipu, to je začiatok tohto filmu. Je to naozaj etnicky aj rodovo vyvážené dielko, škoda, že taký vyvážený nie je aj scenár. Zlodejských filmov je plno a tento ničím nevyniká, snáď jedine prostredím - odohráva sa totiž vo vymyslenej krajine na strednom východe Jazeristáne. Znovu osvedčená barlička scenáristov, keďže všetkým je jasné, že ani jeden Američan neovláda názvy všetkých štátov s koncovkou -stan, tak vymyslieť si nejaký nový je to najjednoduchšie a samozrejme pohnevať si nejaký skutočný -stan si nikto nechce. Brosnan vo svojej typickej úlohe a vidno, že si túto dovolenku celkom užil, zvyšok hercov za veľa nestojí. Renny Harlin je rád, že ešte aspoň niečo točí, do prvej ligy akčných filmov sa už nevráti. Proste nenáročná jednohubka s pekným vizuálom, nič viac. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Nemá zmysel tu rozpisovať, že Harlinova kariéra je už dávno v kopru, no a toto je ďalším dôkazom. Film mal byť zrejme humorne ladený, ale režisérove poňatie vtipnosti na 99% prekračuje hranicu trapnosti (všetkému kraľuje neger Ringo, ktorého scénky sú ako kabaretné čísla 3. cenovej skupiny). Celkovo film vyznieva ako paródia na bayovky od študenta bez talentu. ()

Reklama

Mamlas 

všetky recenzie používateľa

Přišlo mi to jako chaotické puzzle poskládané z filmů, které jsem kdysi viděl. Pradědeček Brosnan si zahrál ve skupině nevýrazných, zbytečných a nezajímavých mladých tváří. Režie otřesná. Asi to mělo být místy komické. Nebylo. Spousta trapných částí jakoby vtipných, ale zcela nevtipných. Asi by měl spíše zůstat u komerční reklamy na nějaké to blbé kafe. (34%) ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Lacná“ tuctovka, ktorá je voľne inšpirovaná filmami ako Dannyho parťáci alebo Focus. Možnosti prostredia, kde sa príbeh odohráva (tu predovšetkým nemyslím na väznicu), nie sú adekvátne využité. Skupina „The Misfits“ má určitý potenciál, ale nejako paradoxne Pierce Brosman do tejto skupiny moc nezapadá. Škoda, že Tim Roth nedostal trochu väčší priestor – s danou zápornou rolu by určite dokázal spraviť viac. Záverečný počin so získaným zlatom pripomína záver filmu SlídilovéOsobné hodnotenie: 68% (**) ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Film natoceny pro velmi mlade a opile publikum. Presvedcit ostatni, aby se o plan lupicu zajimali se asi nezdari. K tomu umelohmotna hudba, neverohodne zmeny kostymu, vycichly humor,nudna akce. Cely film je bezduchy. Mel jsem pocit, ze jsem sceny videl uz v jinem filmu., ale povedenejsi. Pripomina to pouste uprostred oceanu. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Film vyvolal nevoli v Kataru kvůli některým negativním zmínkám o této zemi, které se týkají financování terorismu, proto tam nebyl do kin vůbec nasazen. (raininface)

Reklama

Reklama