Reklama

Reklama

Impérium svetla

  • Veľká Británia Empire of Light (viac)
Trailer 4

Film Impérium svetla od režiséra, scenáristu a držiteľa Ceny akadémie®  Sama Mendesa sa odohráva v anglickom pobrežnom mestečku na začiatku 80. rokov a je dojímavou drámou o sile ľudského puta v búrlivých časoch. Dej sa odohráva na začiatku 80. rokov 20. storočia v ošumelom starom kine v anglickom pobrežnom mestečku a jeho okolí a sleduje príbeh manažérky kina Hilary, ktorá bojuje s duševným zdravím, a nového zamestnanca Stephena, ktorý z mestečka túži uniknúť, lebo sa vňom denne stretáva s nepriazňou osudu. Hilary a Stephen jeden v druhom nachádzajú oporu vďaka ich nepravdepodobnému a nežnému vzťahu a zažívajú liečivú silu hudby, kina a komunity. (Disney+)

(viac)

Filmotéka

Používateľ Formát Jazyky Pridané Pozn.
Renno75 Iné
16.11.2022

Súvisiace novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (viac)

Taylor Swift se chystá na režijní debut

Taylor Swift se chystá na režijní debut

11.12.2022

Známá popová zpěvačka Taylor Swift k filmu měla odjakživa blízko. Už zkraje kariéry ve svých písních vyprávěla příběhy, které později zkušení režiséři převáděli do krátkých klipů, nedávno se pak… (viac)

Reklama

Reklama