Reklama

Reklama

Velký průvodce spánkem

(seriál)
  • USA Headspace Guide to Sleep
Trailer
USA, 2021, 2 h 10 min (Minutáž: 15–20 min)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(7)

Obsahy(1)

Naučte se lépe spát. V každém dílu se probírají různé rozšířené omyly, zazní pár dobrých rad a na závěr proběhne zklidňující meditace. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (10)

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Úprimne ak by si toto človek pustil v neskorých hodinách, ešte k tomu pri práci zaspal by, ale z nudy. Eve sa počúva o dosť lepšie ako ten mních. Aj tak ale nechápem tie meditačné blbosti pri koncoch epizód. Animácia sotva podpriemerná aspoň ten dabing. Zbytočne ďalej komentovať. Aspoň to nie je tak nadhodnotené ako bol predošlý seriál Headspace Meditation. 1* ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Rovnaký princíp ako Headspace Guide to Meditation. Doslova. Rovnaká spoločnosť, animácia, schéma, akurát bývalého mnícha Andyho teraz nahradila akási Eve. Z obsahu som sa v podstate nedozvedel nič, čo by som si nenašiel na internete alebo v knihe od Matthewa Walkera. Diely sú navyše zbytočne natiahnuté a minimálne tretina by sa dala ubrať. Aj napriek očividnej kópii predošlého "meditačného sprievodcu" a zjavnému úpadku kvality seriálu ide o vec, ktorú si môžete v kľude pustiť pred spaním. ()

Reklama

Silviaxx 

všetky recenzie používateľa

Mne osobne je celá tá myšlienka Headspaceu veľmi sympatická, hlavne v zmysle, že približujú meditáciu širokému spektru ľudí a je pochopiteľné, že nie každy "na to" je. Každopádne, buďme trochu objektívni, to spracovanie témy, a to sa do istej miery týka aj predchádzajúcej série o meditácií, je veľmi diétne. Z cca 20tich minút by sa dalo vytrieskať omnoho viac výživnejšej teórie, než len tie isté frázy, ktoré sú v podstate každému jasné. Čiže, ako píšu ostatní užívatelia, o spánku sa naozaj nič nové nedozviete. O tom, že súčasťou každého dielu je, v prípade tejto série, absolútne rovnaká meditácia nehovoriac. Domnievam sa, že v tomto prípade ide už skôr o zisk, než o ponúknutie kvalitného seriálu divákom. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento dokument rozhodne nedá odpoveď nato čo mám robiť ak mám problémy so spánkom. To že nepomôže pohárik alkoholu či lieky na spanie z dlhodobého hľadiska je jasné každému kto takýmto problémom trpí. Evka, ktorá nás sprevádza týmto dokumentom však odpeveď má. Meditujte. Nuž moja, skús so svojom meditáciou zájsť povedzme za zdravotnými sestrami, lekármi či hasičmi ktorí pracujú na zmeny a tým pádom pracujú aj v noci povedzme 19 rokov. Nehovoriaco povolaniach ktoré si počas svojej práce v noci nemôžu dovoliť ani len zažmúriť oko...Ani polovicu trvania epizódy nepredstavujú fakty o spánku, zvyšok je meditácia a zmysel tohto dokumentu je vidieť aj na celkovom počte hodnotení, keď záverečné 4 epizódy už neoslovili ani toľko užívateľov aby im vôbec nabehli percentá. ()

Larrysbride 

všetky recenzie používateľa

Odmala jsem "neuměla spát." Prostě jsem buďto usla kolem třetí ráno, nebo vůbec, nebo jsem se neustále probouzela. Až donedávna jsem si myslela, zeje to normální a až po hospitalizaci kvůli jinému problému jsem přišla na to, že není. Od žádných prášků ani kapek jsem si nic neslibovala, protože mi až doteď nic nepomohlo. Avšak po shlédnutí toho seriálu plných zajímavostí a tipů, jak se na spánek připravit, konečně spím jak normální člověk a jsem za to opravdu vděčná. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama