Reklama

Reklama

Tak blízko

(seriál)
  • Veľká Británia Too Close

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Forenzná psychiatrička dr. Emma Robertsonová (Emily Watson) nadväzuje zvláštny a nebezpečný vzťah s Connie Martensovou (Denise Gough), ženou obvinenou z ohavného zločinu, ktorá však tvrdí, že si na nič z toho nepamätá. (Arsenal83)

Recenzie (9)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál je silný v určitých pasážach a má svoje psycho momenty, ktoré som ale nechcel vidieť. Nemám rád bláznivé výkriky šialencov ani detí. A tiež mal seriál aj iné momenty, ktoré som už naozaj vôbec nemusel vidieť: sexuálny život dôchodkyne Watson. To bolo výrazné opozitum estetiky. Inak psychologická dráma, ktorá sa chvíľami hrá na thriller, ale tá chvíľa zmizne tak rýchlo ako peniaze zo štátne kasy pod vedením Matelka. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Emily Watson a nejaký otlčený strašiak do maku, ktorý neustále mudruje. Vzťahové drámy vo väčšine nemám veľmi v obľube, ale toto bolo celkom premyslené a dobre zahrané. U Emily Watson je to samozrejmosť, ale aj strašiak s krvavou šošovkou ma prekvapil. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Spíše než thriller, jedná se o psychologické drama, které se tváří vážněji a silněji než ve skutečnosti je. Herecky slušné ale prakticky vše důležité se divák dozví daleko dříve, než seriál skončí. Potěší alespoň fakt, že není zbytečně natahovaný. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Mám rád tieto "itv" projekty, no priznám sa, že tento pre svoju pomalosť, nevýraznosť, ba priam prílišnú obyčajnosť, nie je veru nijak prevratným počinom. Divák sleduje osud ženy v strednom veku, ktorá po autonehode stratila pamäť, je obvinená z vraždy vlastného dieťaťa, pričom jej psychický stav má preskúmať psychologička, ktorá si prechádza životom plným vlastných sračiek. Ako thriller "Too Close" neobstojí, ako psychologická dráma zas ponúka priemerný zážitok, podľa otrepanej šablóny milión krát znásilneného námetu. Každopádne, tie dve hodinky aj dačo nie sú vyslovenou stratou času, lebo ako sonda do boľavej duše, vysloveným prešľapom tento seriál nie je .. ()

KarlN 

všetky recenzie používateľa

Případ naprosté a bohužel i dost nesympatické  blbky (vážně jsem se snažil k ní najít cestu, ale nešlo to), která si hraje na psycholožku přičemž naprosto nezvládá vlastní život i celkem běžné jevy, problémy (nevěrný manžel apod.), které sebou každý vztah nese. Navíc svým chováním děsí všechny kolem sebe, včetně vlastních děti. Ztráta času. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Referentka na recepcii psychiatrického oddelenia používa počítač Microsoft Surface Studio, ktorý by bol pre tento účel trochu prehnaný. Katalógová cena je okolo 4000 libier. (Arsenal83)
  • Seriál sa natáčal v Londýne a Kente (Anglicko, Veľká Británia). (Arsenal83)
  • Všetky scény z mosta sa natáčali na moste Kings Ferry, ktorý spája ostrov Sheppey s pevninou Kentu na juhovýchode Anglicka. (Arsenal83)

Reklama

Reklama