Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Systémový inžinier firmy FedEx Chuck Noland (Tom Hanks) má svoj osobný a pracovný život rozvrhnutý doslova na minúty - a jeho večne uponáhľaná profesia ho často nečakane odvádza ďaleko od milovanej Kelly Frearsovej (Helen Hunt), ktorú by si raz rád vzal za manželku. Chuckov hektický životný štýl sa dramaticky zmení, keď sa lietadlo, ktorým na Štedrý deň cestuje z USA do Ázie (ako inak, opäť raz za prácou), dostane do búrky a následne sa zrúti do Pacifického oceánu! Chuck katastrofu síce prežije, ocitne sa však na najodľahlejšom a najosamelejšom mieste, aké si kedy vedel predstaviť – na opustenom ostrove! Zbavený „barličiek" civilizácie i vnútorného pocitu večnej časovej tiesne zisťuje, že k tomu, aby si uchránil holý život si najprv musí zaistiť vodu, jedlo a aspoň provizórne útočisko. Keď prekoná i to, pochopí, že jeho najväčším nepriateľom v tomto exotickom vyhnanstve bude... Samota. Ale ako sa jej ubrániť a ako ju prekonať, keď nádej na záchranu je viac než mizivá? Hm... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Soundtracky

Cast Away

Cast Away

Music From The Original Motion Picture Soundtracks


Vydal: Varese Sarabande

Rok: 2001

Krajina: USA

Minutáž: 58:55

Tracklist
1. ROMANCING THE STONE: End Credits Alan Silvestri 05:19
2. BACK TO THE FUTURE: Theme Alan Silvestri 03:18
3. WHO FRAMED ROGER RABBIT?: Suite Alan Silvestri 04:58
4. BACK TO THE FUTURE, PART II: Suite Alan Silvestri 04:35
5. BACK TO THE FUTURE, PART III: End Credits Alan Silvestri 04:01
6. DEATH BECOMES HER: End Credits Alan Silvestri 05:48
7. FORREST GUMP: Suite Alan Silvestri 08:52
8. CONTACT: End Credits Alan Silvestri 07:58
9. WHAT LIES BENEATH: End Credits Alan Silvestri 06:36
10. CAST AWAY: End Credits Alan Silvestri 07:30

Súvisiace novinky

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

21.10.2019

Režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Lesní duch) se po desíti letech vrátí k žánru, který ho kdysi proslavil. Kultovní režisér chystá zatím nepojmenovaný horor, který by měl být kombinací Misery… (viac)

Očekávaná filmová událost – Rodinný film

Očekávaná filmová událost – Rodinný film

13.02.2016

Drama vypráví o manželích (Vanda Hybnerová a Karel Roden), kteří se vydávají na vysněnou plavbu do Karibiku a doma zanechají dvě nedospělé děti (Jenovéfa Boková a Daniel Kadlec). Nepřítomnost rodičů… (viac)

Reklama tisíckrát jinak

Reklama tisíckrát jinak

07.07.2006

Product placement znáte všichni, a nejvíce z našich filmů, kde se autorům prostě nějak nedaří jej přirozeně zakomponovat do děje. Ovšem v amerických filmech, jako i v některých jiných ohledech,… (viac)

Reklama

Reklama