Reklama

Reklama

Marty McFly (Michael J. Fox) je sedemnásťročný utiahnutý chlapec bez zdravého sebavedomia, ktorý si príliš nerozumie s rodičmi, súrodencami ani učiteľmi. Je zamilovaný do spolužiačky Jennifer, chce sa presadiť ako gitarista skupiny Pineheads a priatelí sa s excentrickým vedcom. Krásne strelený Dr. Emmett „Doc“ Brown (Christopher Lloyd) práve úspešne dokončil svoj najväčší vynález – stroj času, zabudovaný do športového voza DeLorean. Marty ešte netuší, že sa práve začína najúžasnejšie a najpoučnejšie dobrodružstvo jeho života. Doktor Brown mu ukáže, ako sa stroj ovláda. Sám sa chce preniesť o 25 rokov do budúcnosti. Než však stihne odcestovať, prepadnú ich líbyjskí teroristi, ktorým doktor ukradol plutónium, vzácne palivo do stroja času. Teroristi doktora zastrelia, ale Martymu sa podarí v stroji času uniknúť. Ocitne sa však o 35 rokov späť v minulosti, v roku 1955. Na cestu späť do súčasnosti už nemá dosť plutónia. Zájde teda do najbližšej kaviarne, aby zavolal doktorovi Brownovi. Tam náhodou narazí na svojho budúceho otca Georgea i matku Lorraine a prekazí ich stretnutie. Lorraine Bainesová (Lea Thompsonová) sa napokon zamiluje do Martyho namiesto do jeho budúceho otca Georgea McFlyea (Crispin Glover). Marty tak musí vyriešiť zásadný problém... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina
01:06
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
01:16
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
01:14

Súvisiace novinky

Robert Zemeckis a nová sci-fi

Robert Zemeckis a nová sci-fi

14.01.2020

Režisér Robert Zemeckis (Let, Trosečník) v posledních letech nezaznamenal se svými novými filmy příliš velký úspěch, a tak se po dlouhé době vrátí k žánru, s nímž kdysi v Návratu do budoucnosti… (viac)

Třetí Stranger Things až za rok

Třetí Stranger Things až za rok

01.08.2018

Netflix si dává na čas a třetí sérii svého megahitu Stranger Things tak fanouškům neukáže dříve jak v roce 2019. Důvodem je i fakt, že se tvůrci chtějí částečně vykoupit za ne úplně šťastně přijatou… (viac)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (viac)

Reklama

Reklama