Reklama

Reklama

Daj mi krídla

  • Česko Dej mi křídla (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Odkedy Thomas zanechal štúdium na univerzite, nerobí nič, len si užíva bohatstvo svojich rodičov, noci trávi v kluboch a dni prespí. Jedného dňa však pohár trpezlivosti jeho otca, uznávaného lekára, pretečie. Thomasa nielen celkom odstrihne od peňazí, ale zároveň ho prinúti, aby sa staral o jedného z jeho pacientov. Marcus má dvanásť rokov, žije len so svojou matkou a od narodenia trpí zdravotnými problémami, ktoré ho nútia tráviť väčšinu času v nemocnici... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (14)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Vnuk Belmonda tu v prvních minutách rozjel naprostýho píčuse. No a i když se mu do života nachomejtl nemocný Marcus, pořád se z té škatulky tak nějak nedokázal vyhrabat. Film je to ale hezký. Klasické téma, kde se potkají na jedné straně inkriminovaný píčus a na druhé straně nemocný člověk a oba si tak nějak přátelstvím vypomůžou. ()

DJ Kritik 

všetky recenzie používateľa

Týchto filmov je spústa / Spolu to dáme, 12 podmienok k dedictvu / , niekedy to dopadne dobre niekedy, sa človiečik nevylieči, alebo sa o tom nehovorí. Film skončí v radostnej časti života. Ale jedno majú spoločné, ako ukázať človeku s nulovými problémami, čo prežívajú ľudia, ktorým chýba hlavne zdravie a aj tak nejak peniaze. Škoda, že nenatočili film o nezištnom pomáhaní. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Je to jako plátek průmyslově vyráběného bílého chleba, který má odříznutou kůrku. Bez velké chuti. Zkažený bohatý párty típek je placen svým otcem, aby strávil čas s chudým černým chlapcem se srdeční vadou. Francouzská fetišizace postižených lidí. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

Belmondův Victor by dědu nezapřel i kdyby nakrásně chtěl. Ta podoba je jasná. Je to další klasický film o nevyléčitelné nemoci i když mám pocit, že na začátku je napsáno "podle skutečné události", ale takových už tady taky bylo hafo. No všechno je možný. Já vím, čpí to patosem, nevyhne se to klišé, ale když na mě to asi někdy funguje, takže pánové a dámy já tam šoupnu tu čtyřku bez uzardění:-) ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Film bol vybraný a mal byť uvedený na oficiálnom výbere medzinárodného festivalu komediálnych filmov Alpe d'Huez 2021 v alpskom stredisku Isère, ale vzhľadom na covidové opatrenia bol nakoniec festival zrušený. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa najmä najmä v Paríži, ako aj v obci La Baule-Escoublac (v hoteli Hermitage a na pláži) a v soľných močiaroch Batz -sur-Mer. (Arsenal83)

Reklama

Reklama