Reklama

Reklama

Všechno, co (dosud) vím

  • USA P!nk: All I Know So Far
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (13)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

nikdy sem nebyl velký fanoušek P!nk,protože její hudba není zrovna můj styl,ale jelikož manželka jí zbožňuje,koukli jsme na její nový dokument a asi se ze mě fanoušek stane.All I know so far má totiž všechno co bych si od podobného dokumentu představoval.Působí přirozeně,je zábavný,vtipný a dojemný.Prostě funkční ve všech směrech.Sama P!nk tady pak vystupuje jako pokorný,pracovitý,milující a pochybující člověk a rodič a divák ani minutu nepochybuje o tom,že jde jen o nějaké PR a věří že taková opravdu je.A já tomu věřím taky...90% ()

Tomas_PO 

všetky recenzie používateľa

Na dokument z turné, ktoré divák navštívil a dokonca z toho mal výborný zážitok, sa človek pochopiteľne teší. This Is It to síce nie je, no za návštevu kina to asi stojí. Najmä koncertné pasáže si zaslúžia veľkú obrazovku a zvuk. Škoda prílišnej uhladenosti a 'čistoty', predsa len Pink je trošku viac rock n' roll (zrejme), rovnako to silne hraničí s promom. No na strane druhej, je to interprét, ktorý má veľký vplyv snáď na státisíce fanúšikov a fanúšičiek, ich životy, osudy, takže zodpovednosť je na mieste. Obrovská show, veľkolepé hudobné divadlo spracované do detailu, po všetkých technických stránkach. Gró dokumentu sa venuje Pink ako matke, ktorá sa aj popri dvoch deťoch a nekončiacich turné snaží byť plnohodnotnou matkou a zladiť dva nekompatibilné svety showbiznisu, koncertných hál, hotelov, lietadiel či autobusov s rodičovstvom. Čo sa je však zjavne aj darí. Privítal by som viac záberov nie zo zákulisia hotelových izieb, ale z pódia, viac o kapele (ktorú si Pink už roky drží v rovnakom zložení), viac o technickom zákulisí, plánovaní a pod. Škoda, príprava takéhoto mega turné a rôzne problémy s tým spojené museli byť zaujímavé. ()

Reklama

fixaman 

všetky recenzie používateľa

P!nk poslouchám už leta a řadu jejích songů zbožňuju. Ale vůbec jsem netušil, jak pracovitý, talentovaný a lidský člověk to je. Akrobacie, jakou předvádí na koncertech, je neuvěřitelná. A kdybych byl jednou z poloviny tak dobrý rodič jako ona, budu mít obrovskou kliku. Po dlouhé době vážně parádní hudební dokument, který je radost sledovat. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nikdy som je nemal rád, až pred niekoľkými rokmi som ju počul spievať naživo a vtedy som si povedal, že to je fakt pani speváčka, na rozdiel od napríklad Katy Perry či Britney Spears. Úžasný rozsah aj prejav. A v tomto dokumente prejavuje svoju ľudskú stránku ešte viac, takže to všetko okolo škandalózne je len póza. Škoda, že na slávu nepotrebujete svoju pravú stránku, ale byť čo najviac kontroverzný. ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Pink je na celosvetovom turne a podla vlastnych slov taha so sebou manzela a dve deti. Venuje sa priprave velkolepej show a snazi sa byt skvelou matkou, napriek tomu ze sama stastne detstvo nemala. Dokument sa venuje zakulisiu a casu, ktory travi s rodinou. Podla zostrihov jej koncert musi byt pecka a isla by som nan. ()

Reklama

Reklama