Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stargirl Carawayová (Grace VanderWaal) sa po ukončení strednej školy presťahuje do Los Angeles s mamou Anou, ktorá dostala prácu ako kostýmová návrhárka vo filme. I Stargirl sa dostáva do veľkého sveta hudby, snov a nekonečných príležitostí. Spoznáva nových priateľov a skúma svoju tvorivú stránku, ako aj slávu a úspech. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (13)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Prvé dielo Stargirl ma kedysi vedel osloviť myšlienkami, ktoré Grace VanderWaal (Stargirl) spomína počas svojho citátu. Pokračovanie príbehu Stargirl hlbšie myšlienky už prakticky nemá. Napriek tomu je z neho cítiť akýsi pozitívny pocit, naivnosť a nevinnosť mladých ľudí (prakticky detí), ktorí tneto pocit pri natočení svojho krátkeho filmu dokážu preniesť aj na tých (sused, bývalá speváčka), ktorý takmer na všetky dobré veci v živote už rezignovali. (Milé a pekné vedľajšie role pre Uma Thurman a Judd Hirsch.) Áno, Stargirl ide do Hollywoodu a objavuje Hollywood po „Stargirlovsky“. Grace VanderWaal má stále potrebnú charizmu a v neposlednom rade, sluší jej aj krátke vlasy. Film od prvého diela trochu zaostáva, ale z nejakého dôvodu ani teraz nedokážem dať menej ako tri hviezdy. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Podobne ako jednotka je to len o detskej hviezdičke s veľkým talentom, u nás ju skoro nikto nepozná. Na 18 rokov si ale mohla nechať narásť aj vlasy. Je to celé o prezentácii Grace VanderWaal a opäť mám pocit, že tento film bol natočený čisto len ako jej pí ár. Milostná love story s pehavým černochom je dnes povinnosťou. Film je ale celkovo prázdny. Veľa rečí a pár konfliktov, ktoré sa hneď vyriešia. ()

Reklama

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Pokud se vám líbil první film, je dost velká šance, že tohle pokračování vás minimálně potěší a zpříjemní vám chvíli stejně jako mně. Je to sice jen takový příběh nad rámec a postrádá nosnost a silné sdělení prvního dílu, ale mně osobně hodně padl do noty. Zásluhy patří především hlavní postavě a jejímu obdivuhodnému charakteru, který dokáže obměkčit i ty nejzatvrzelejší povahy (mimochodem Judd Hirsch je v roli zatrpklého staršího souseda výborný, Uma Thurman naopak až tak neoslní, ale i její postava projde zajímavou proměnou). Myslím, že většina lidí by se od postavy Stargirl měla co učit. Příběh může působit jako taková sladká pohádka z Hollywoodu, ale myslím, že je hodně pravdy na tom, že přístup člověka k životu a k lidem v jeho okolí může znamenat obrovský rozdíl v tom, co a jak prožívá. Z toho důvodu beru postavu Stargirl jako velmi inspirativní a celý film jako povzbudivé dílo, které pro mě bylo příjemným bonusem po zhlédnutí prvního filmu. ~(4,1)~ ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tak "Hollywood Stargirl" je pre mňa veľmi slušné sklamanie. Neviem čo sa presne udialo alebo na koho dať zodpovednosť, ale nemám pocit, že toto by bol rovnako príjemný film ako to bolo v prípade prvého "Stargirl". Budem úprimný a poviem, že Grace VanderWaal je stále veľmi príjemná a dokáže miestami dať do toho nejaký šarm, Uma Thurman je po dlhej dobe v role, kde mi skutočne sedí a pôsobí dobre a hudobné momentky sú tiež celkom dobré. No miestami na mňa tento film pôsobí až neskutočne a tým myslím až neskutočne usmievavo a príliš nevinno a čisto. Prvýkrát som so Stargirl také pocity nemal, no teraz to pôsobilo skutočne ako keby sme chceli dať do toho tej pozitivity a všetkého až tak veľa, že ma to začalo úprimne prestávať baviť. A okrem toho akosi to robí voči mne pocit, že prvý film bol vlastne skoro úplne nepodstatný, lebo reálne akosi nemá žiadnu váhu na to, čo sa deje potom. Ku koncu to má pár dobrých scénok a nemôžem povedať, že by som bol vysoko otrávený, ale aj tak je treba povedať, že druhýkrát to nevyšlo. A myslím si, že pokiaľ by chceli tvorcovia tretí film, už by to vôbec nefungovalo. Hodnotenie: C ()

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Pohádka o hodné dívence, co je hudební génius a zamiluje se do prvního hodného černouška v sousedství a všichni jsou šťastní ve slunné Kalifornii asi měla zabrat na širší publikum, ale spíše nezabere. . Nedivím se, že film se zde nedohrabal ani na 50%, protože je to přeslazené a kdyby tam dali vánoční stromek spadlo by to do jiné kategorie a bylo by to únosnější. VabnderWaal je nepochybně zajímavá skladatelka a zpěvačka... jenomže takových jsou davy..a ta role naivní věčně usměvavé dívenky s krysou na rameni se špatně rozdýchává při pohledu z okna na reálný svět. Ano pohádky milujeme, proto 55%, ale ..... ()

Reklama

Reklama