Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po nečakanom návrate domov rodinu Petersonovcov šokuje nový objav. Michaelov osud visí na vlásku, pretože súdny proces sa blíži ku koncu. (HBO Max)

Recenzie (4)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Suverénne najlepšia epizóda doposiaľ. Prečo to? No samozrejme z toho dôvodu, že sa konečne začal súdny proces. A okrem toho tu sú aj lepšie zostrihané jednotlivé dejové línie a dočkáme sa aj subjektivizovaného pohľadu na to, čo sa mohlo stať z iného uhla pohľadu ako naposledy. No a dočkáme sa prekvapivo aj rozsudku, ale keďže sme iba v polovici a zároveň sa pozeráme na skutočný prípad, tak vieme, že ešte nie je zďaleka koniec. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Soud jsou prostě dvě strany, které soutěží o lepší příběh.“ Ubití k smrti jakýmkoliv předmětem směrem k hlavě znamenalo v případech v Severní Karolíně od roku 1991 do roku 2003 buď frakturu lebky nebo rozsáhlé poranění mozku. V mnoha případech obojí. Zdá se, že případ se naklání k Michaelově prospěchu. Napětí v rodině ale stoupá. Pevně ​​provázaný klan složený ze dvou adoptovaných dětí, dvou z Michaelova prvního manželství a jednoho z Kathleenina prvního manželství je narušený. A rozhodně nepomůžou ani závěry z 20 let starého úmrtí (mimochodem opravdu jsme viděli tak dlouho mrtvé tělo?). Michaelův obhájce David (Michael Stuhlbarg) je skvělý. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konecne epizoda, ktora mala nahlad takmer do mysle kazdej postavy. Vzhladom na skutocny priebeh udalosti, dokazovanie sudnych znalcov a nasledne i rozsudok, nie som prekvapeny. "Optimizmus" francuzskej reziserky v zavere, mi pride nerealne, zvlast, kedze jej nahlad na cely pripad je len zo sledovania poslanych videozaznamov. Exhumovane telo prvej zeny urcite neodpoveda v realite tomu, co nam na par sekund ukazali.  Touto epizodou som sa utvrdil, ze ma niektori clenovia rodiny, resp. herectvo niektorych z nich tak irituje, ze mi to kazi divacky zazitok. Preto len trojhviezdie. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama