Reklama

Reklama

Schodisko

(seriál)
Trailer 2
USA, 2022, 8 h 16 min (Minutáž: 57–69 min)

Epizódy(8)

Príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami sleduje osudy rodiny Michaela Petersona zo Severnej Karolíny a podozrivé okolnosti okolo úmrtia jeho manželky Kathleen Petersonovej. (HBO Max)

Recenzie používateľa peetrejr k tomuto seriálu (2)

Schodisko (2022) 

Niekedy môžete obsadiť akokoľvek dobrých hercov a aj tak výsledok vyjde na hovno. Tak kde je potom problém? V mnohých prípadoch sa jedná o zlý scenár ale tu je scenár silný. Zlý je príbeh. Žena sa nájde mŕtva na schodoch svojho domu, nemá žiadne faktúry lebky a ani odreniny a aj tak je zmasakrovaná. Obvinia jej muža a súdia sa s ním dlhé roky a jeho na koniec aj tak zavrú. Hlavná dejová línia je úžasná, ma taký krimi nádych. Potom však vedľajšie dejové línie (spory sestier) sú dlhé a nudné. Jednoducho to nikoho nezaujíma. Ja som si povedal že no, aspoň sa na konci dozviem kto ju zabil. Počkať, veď to by bolo moc jednoduché a nudné prezradiť divákom ako to skončilo, naopak to ukončime tak nejak bezducho. Keď sa skočila posledná časť ja som bol nahnevaný, pretože pozerám seriál pre to, aby som zistil ako sa to skončí ale ono sa to neskončí! Schodisko je pre mňa totálne sklamanie roka a bohužiaľ jeden z najhorších seriálov, ktoré som kedy videl. ()

Tísňové volání (2022) (E01) 

Prvá epizóda nás parádne zatiahne do deja. Udeje sa v nej veľa dôležitých vecí. Bohužiaľ však každá epizóda má hodinu. To by nevadilo, len to čo sa udialo v prvej časti je len to, že na začiatku sa čosi udialo a potom sa to celkom naťahovalo. Bojím sa však, že ďalšie časti nebudú v ničom iné, takže sa budú asi preťahovať. Príbeh pomerne zaujímavý, hneď na začiatok nám tvorcovia naservírovali pekné krimi, nad ktorým sa zas budem zamýšľať do zbláznenia. Som veľmi zvedavý ako to bude ďalej pokračovať. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama