Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď sa v márnici objaví telo s nápadne podobnými zraneniami, Sophie sa ďalej snaží zistiť, čo sa Kathleen stalo. Martha sa medzitým rozhodne čeliť svojej minulosti, a to aj napriek nesúhlasu. (HBO Max)

Recenzie (3)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Manicka, ale i rozjarena Toni Collette je obcas az k neuvereniu. Ak sa "netopierova" udalost realne stala, co asi nie, kedze okna sa rozbite nenasli, bol by to zaujimavy zvrat. Sophie sa zalaskovala, a tak sa chyta kazdeho stebla a je typicky "popierac". Som strasne zvedavy, ci tatino predsa len na sude neuspeje a dozvieme sa, ze.....:) bola by to klasicka filmarska metoda. Nasa citliva blondava dcerka v Nemecku (podla znaciek na autach skor Warsava, ale tak, mozno to boli len hostia :) ) sa dozveda veci z detstva, ktore si napamata a nas uz ani moc nezaujimaju. Nakoniec sa surodcenci stretnu a blizi sa posledne mozne sudne pojednavania. Slabsi priemer. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mnohé věci kolikrát nejsou tak komplikované, jak se tváří, naopak odpověď je přímo před námi. A právě s tím se Sophie nechce smířit a stále hledá cesty. Díl o jakémsi objevování berliček, co by tak mohlo ještě zabrat. Třeba u případu ubití gaye, který rovněž neměl žádné fraktury na lebce. Oceňuji, že z egoistického neotřesitelného vládce klanu je v době dalšího soudního milníku vlastně docela fajn chlap. Nicméně dohodu nepodepíše. Po tom všem nevykřikne do světa, že Kathleen zabil. Líbí se mi, že obhajoba přišla se svým příběhem, obžaloba vyprávěla svůj příběh, dokumentaristé měli zase svůj. Ale divák pořád vnímá všechny tragické verze Kathleeniny smrti, u kterých se nikdo nechce mýlit. Toni Collette je tentokrát prostřednictvím flashbacků výborná: když se v práci dozvídá o ročních bonusech a když je s Michaelem na večeři. Skvělé momenty. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V sedmičke nás čaká zopár prekvapení, pričom oná sova by vlastne úplne stačila. Ale tento príbeh bol skrátka oveľa komplikovanejší a stále otvárame nové Pandorine skrinky (to je citát z epizódy). Dozvedáme sa dokonca o podobne spáchanej vražde istým spôsobom prepojenej na Michaela, ktorá by mu mohla pomôcť, Následne však zisťujeme, že asi pôjde o slepú uličku. No a zisťujeme aj reálnejší motív než žiarlivosť manželky pre prípadnú vraždu, ktorú by spáchal Michael. A tej sove začínajú konkurovať aj netopiere. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama