Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roku 2001 je spisovateľ a začínajúci politik Michael Peterson obvinený z vraždy po podozrivej smrti svojej ženy Kathleen. (HBO Max)

Recenzie (5)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co sa tyka otvaraku, politicky podton na pozadi emotivneho krimi-pripadu nie je zly. "Nepopularita" miestnych autorit voci obvinenemu a "spracovanie" sestier obete zalujucou stranou dava, spolu s "podivnostiami" v spravani manzela, par chrobakov do divakovej hlavy. Mierny nadpriemer. Snad sa z toho vykluje nieco viac. Ocakavania na zaklade tunajsieho hodnotenia som mal vyssie. Potesila Sophie Turner z GoT som rad, ze posobi herecky v inom filme "inak", nie je to samozrejmost. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Evidentně bojovala. Jeho manželka. Na těle měla 35 řezných ran, poranění a pohmožděnin, a 7 tržných ran na zadní straně hlavy. Je patrné, že nás bude celou dobu provázet záhada, zda to komunální politik a spisovatel udělal, navíc v několika časových obdobích, která budou postupně přinášet několik překvapivých odhalení. Zajímavou volbou je obsazení Colina Firtha, který sází spíš na „odlehčenější“ typy rolí, tady coby sebevědomý egoista, kterého nastalá situace znervózňuje a dráždí, rozhodně zaujme. Tu a tam si pro sebe cosi mumlá, když je ve stresu, musí vysvětlovat lži, když je u nich přistižen, a přitom zůstat klidný a přesvědčivý. ()

Reklama

peetrejr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda nás parádne zatiahne do deja. Udeje sa v nej veľa dôležitých vecí. Bohužiaľ však každá epizóda má hodinu. To by nevadilo, len to čo sa udialo v prvej časti je len to, že na začiatku sa čosi udialo a potom sa to celkom naťahovalo. Bojím sa však, že ďalšie časti nebudú v ničom iné, takže sa budú asi preťahovať. Príbeh pomerne zaujímavý, hneď na začiatok nám tvorcovia naservírovali pekné krimi, nad ktorým sa zas budem zamýšľať do zbláznenia. Som veľmi zvedavý ako to bude ďalej pokračovať. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pilot ma príliš nepresvedčil o tom, že Schodisko môže byť jednou z udalostí krimi sezóny. Colin Firth hrá asi najmenej sympatickú postavu svojej kariéry a podľa chovania jeho manželky v podaní Toni Collette sa vôbec nečudujete, že sa niekto rozhodol ju zavraždiť. Alebo ako hovorí klasik: "Vrazi jsou prý velmi zdraví lidé". Dôvod prečo je Peterson obžalovaný z vraždy sa dozvieme až v závere a pôsobí to trochu divne, až na to, že ide o skutočnú udalosť, takže nejde o kritiku. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama