Reklama

Reklama

Dievča, ktoré verí v zázraky

  • USA The Girl Who Believes in Miracles
Trailer

VOD (1)

Na rozdiel od väčšiny ľudí je mladá Sara Hopkinsová (Austyn Johnson) ochotná veriť Bohu na slovo. Preto keď počuje kazateľa, ktorý hovorí, že viera dokáže hory prenášať, začne sa modliť. To, čo sa začína záhadne uzdraveným vtákom, vedie k tomu, že sa ľudia v celom meste zrazu vyliečia zo svojho trápenia a nešťastia. Ale ohromný tlak slávy a pozornosti médií si čoskoro vyberie na Sare svoju daň. Podarí sa jej rodine zachrániť svoje zázračné dievča skôr, než bude neskoro? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

himor 

všetky recenzie používateľa

Ajajajajajaaaaaj. Zena ma prinutila si pozriet tento skvost, vraj je to dobre. Nepocul som o tomto zazraku, ani som ho nikdy nevidel a dopredu som sypal scenar ako z rukava. Unos decka z nemocnice nanajvys tupy, plan starkeho bol skvostny. Zaver ako z maskarneho plesu. Pani, damy, poriadna chujovina poviem vam. P.S.: totalna otrava bol otec dievciny, ten ma mimiku ako Seagal. P.S.2: Top hlod filmu: "Zachranila si mi psa, som tvojim dlznikom...naveky". 10% ()

Lokutus 

všetky recenzie používateľa

Jen další nablblá náboženská agitka, která je navzdory svýmu retardovanýmu obsahu i (pouze příležitostně) relativně solidně natočená - jen a pouze proto 1*. Díky tomu se jedná nejspíš jeden z vrcholů svýho žánru, ze kterýho budou všichni křižující se pitomečkové (jako ostatně vždy, když je na kteroukoliv palčivou otázku lidský existenci odpovědí Bůůůh) slintat blahem. "Oh, hi Mark!" ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film vôbec nie je smiešny ani vtipný, ako nám tu podsunul predrecenzent. Je skôr tlačenkou na slzy a takou sa stáva zhruba od polovice. Dovtedy je tam nádej na slušný kresťanský film, kde pôjde o ukázanie toho, že z milosti Božej je možné konať zázraky. Čakal som, že to bude pointou. Ono sa to však potom ku koncu stále viac a viac zamotáva do emocionálnej smršte, ktorá je zle zahraná a tak nápadne tlačená, že proste nefunguje. Záverečnú pointu, že "proste a budete vyslyšaní" ale celkom kvitujem. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Tí, čo ma poznajú, vedia, že pozerám veľa kresťanských filmov. ale pri ich hodnotení šetrím hviezdičkami. Dievča, čo verí na zázraky, ma uchvátilo a emocionálne oslovilo. Má totiž práve to, čo mnohým dnešným filmom chýba. Ukazuje skutočne úprimnú a opravdivú vieru v Boha a detsky naivnú dôveru k nemu. Existuje kopa filmov o vzkriesení mŕtvych ľudí, či zázračných uzdraveniach, ale kvôli skepse divákov, pojednávajú viac o tých zázrakoch než o tom, že ich spôsobil Boh. Tento film je, tipujem, kompletne vymyslený, má gýčovitý scenár a chabé herecké výkony, ale to mi vôbec nevadí. Celý čas totiž veľmi dobre rozpráva príbeh o božej prítomnosti v našich životoch. A presne o tom má dobrý kresťanský film byť. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Aplauz!!!" Absolútne neskutočný donebavolajúci komediálny majsterštuk. Hotovo. To je "The Girl Who Believes In Miracles" ohodnotený jednou vetou. Asi by som bol zvedavý ako vznikal scenár na tento film, lebo som nikdy neveril, že sa niekedy dožijem takéhoto filmového zázraku. To je úprimne aj môj názor. Tento film je väčší zázrak, než všetky zázraky, ktoré sa tu udejú. Budem celkom úprimný. Nemám nič proti kresťanským filmom. Fungujú rovnako ako všetky ostatné. Existujú dobré, existujú zlé a potom existujú ukážky absolútnej demencie, kde sa tvorcovia snažia urobiť zo svojich divákov debilov. No tento film sa to nesnaží ani zakryť. Tak neskutočne sa snaží ísť cestou absolútnej absurdity, kde budeme môcť aj reálne vidieť Boha vo svojej podobe, ktorý sa následne premení na Ježiša Krista a budeme môcť vidieť dušu, ako sa s ním ide zvítať a konečne sa bude môcť pozrieť do neba. A okrem toho tu budeme mať najväčšiu búrku storočia, z ktorej vyjdu úplne všetci perfektne suchí. Proste zázraky nad zázraky. A ja som sa na tom celý čas tak neskutočne rehotal, až si dávam otázku, či to nebolo skutočným cieľom Richa Cornella. Ak áno, tak toto je najlepšia komédia od čias "Deadpoola". Ak to malo byť skutočne silnou emocionálnou drámou (čo sa nám hudba celú dobu snaží povedať), tak ide o absolútne najdementnejší film, ktorý som kedy v živote videl. Ale uznávam, bavil som sa ako nikdy. Hodnotenie: D- ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama