Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Nenápadná uklízečka se po velké tragédii vyrovnává se starými šrámy a při pátrání po zmizelém manželovi začne zběsile vraždit. (Netflix)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (4)

bonovox 

všetky recenzie používateľa

Nenápadný seriál z Turecka prináša príbeh obyčajnej upratovačky ktorú životné okolnosti prinútia vraždiť vo svojom okolí všetkých ktorí sa jej postavia do cesty. Herečka v hlavnej úlohe výborná. 70% ()

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Pozor na turecke plache upratovačky.Hlavna herecka predstavitelka Fatmy vytvara nezabudnutelnu postavu a dodava serii skutočnu emocialnu hlbku.Zatial sa tu neobjavil žiadny "myslitel" čo by napisal,že je šokovany že aj turecke herečky vedia hrat,takyto odbornici si zrejme myslia že filmy a serialy sa točia len za vellkou mlakou.Serial kritizujem za nie tak inteligentne rozhodnutia ludi okolo Fatmy.Ale to sa často deje aj v Zapadnej produkcii.Navyše aj policia je dost hlupa,ked nedokaže chytit vraha napriek zavažnym dokazom.Ale inak može byt. ()

Reklama

yvona 

všetky recenzie používateľa

Velký kontrast proti USA stereotypním akčním kýčům. Skvěle natočeno a Burcu Biricik je rozkošný a podává vynikající výkon. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama