Reklama

Reklama

Snakehead

  • USA The Snakehead (pracovný názov) (viac)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Zhodnocovať autenticitu snímky nemám v pláne, pretože netuším, ako je na tom čínske podsvetie v New Yorku, aspoň zatiaľ.  Mám ale v pláne povedať, že Snakehead je vizuálne podmanivý svojim vlastným spôsobom a nemal problém strhnúť a vtiahnuť ma k sebe dolu do podzemia, do tých špinavých smradľavých kanálov a zatuchnutých uličiek newyorskej Čínskej štvrte. Plody scenára miestami zaujmú, bavilo ma sledovať postup Tse hierarchiou rodiny (x), v celku sa, žiaľ, nejedná o žiadne terno. Herectvo ansámblu je sterilné ako náčinie na chirurgii, no minimálne aspoň zjavom oslní niekoľko Ázijok (hej, toto slovo vážne existuje, tiež som bol prekvapený). Štylizácia diela je na uzde, mohla byť o hojný kus silnejšia, takto však prakticky vyznieva nenútene a viac vierohodne. Taktiež treba zdôrazniť, že sa jedná o filmový režisérsky debut a za takýto by sa veru nemusel hanbiť žiadny rejža, ba priam naopak, prípadná hrdosť je úplne na mieste. --- #1 Počas sledovania som si všimol jednu vec, ktorá ak bola úmyselná, tak Leong je génius... Keď Tse prišla do Ameriky a v rámci miestneho sociálneho rebríčka bola na úplnom dne, celý dej sa odohrával v tmavých deprimujúcich interiéroch "podzemia" s extrémne zriedkavým pohľadom nad povrch (pár sekúnd za polhodinu). Postupným stúpaním nahor po rebríčku sme sa s kamerou dostávali viac do svetlejších ulíc, hál a otvorenejších priestorov, čo pocitovo odpovedalo situácii a statusu Tse. Tento faktor som počas sledovania nesmierne precítil, no silne pochybujem, že sa jednalo o uvedomelý filmársky postup režiséra. --- #2 Ideálny čas dať si opäť replay Vojny gangov a porovnať? --- #3 Nadhodnotil som, uznávam. Alebo nenadhodnotil?! --- "I left her once for my survival. This time, I leave her for hers." (2.11.2021) (13.2.2023) ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

frajerka se nechá spolu s dcerou propašovat z Číny do US&A za lepším životem,přičemž jí je dcera odebrána při zátahu a ona se jí následně rozhodně hledat.To všechno je navíc zkomplikováno jejím zapletením s pašeráky lidí.Celkem by mě zajímalo,kde se vzala v popisku akční krimi,protože kriminálku si představuji jinak a akční to není prakticky vůbec.Pokud něco tak je to druhořadé drama a přistěhovalcích a pašování lidí,které mi ale přišlo zoufale naivní a hlavně po většinu času nudné...30% ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Pomalý, nezáživný. Nalákalo mě hledání dcery matkou, ale o to ve filmu prakticky nešlo. Dramatický scény asi dvě, zpomaleně, rozmazaně. Akční to není vůbec. Nakonec z toho vyrostlo otřepaný téma  který se režisér snažil natočit alespoň trochu jinak. A vylezlo z toho nic. 30%. ()

Zaujímavosti (5)

  • Film sa natáčal už v roku 2016 a istý zostrih bol hotový v roku 2017. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama