Reklama

Reklama

Haunted: Latinská Amerika

(seriál)
  • USA Haunted: Latin America (viac)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Hororový seriál o setkáních s nadpřirozenem a paranormálními jevy, natočený podle skutečných zážitků obyčejných lidí. (Netflix)

Recenzie používateľa Astaroth12 k tomuto seriálu (6)

Haunted: Latinská Amerika (2021) 

Takže ani v tejto mini sérii má Bogliano nepresvedčil, že je dobrý režisér, ale len čisto priemerný. Je tu 5 častí a najviac má bavila ta prvá. Ale ako celok nemá séria čim prekvapiť, ani ohúriť. Ide len zabehnutými cestíčkami, ktoré nie sú zlé, ale sú už neskutočne vyšliapane a tak nezaujímavé. Trikovo to tiež nebola žiadna sláva a po hereckej stránke, to bolo dosť zúfalé. Druhýkrát túto mini sériu už vidieť nepotrebuje, aj načo by som to robil. Slabé 3*. ()

Dům zatracených (2021) (E01) 

Prvý diel bol do cela slušne spracovaný. Troška je škoda, že to nie je cele brané ako film, ale ako polo-dokument, kde hovoria reálne postavy, môžem povedat, že veľmi škaredé a potom to zas naskočí do filmovej podoby a aspoň tá ma bavila. Len musím zdôrazniť, že všetko v tomto polo-dokumente už bolo niekde inde a preto na mna realisticky vobec nevplýval. Slabé, ale zatial 4*. ()

Prokletá panenka (2021) (E02) 

Príbeh o bábike aspoň v čase annabelle a iných potvor, nie je ničím výnimočný.  Zas sú tu nesympatické postavy hovorcov príbehu a aj príbeh je celkom štandardný a tak nie je ani strašidelný a ani zaujímavý. Slabé 3*. ()

Žena z El Molina (2021) (E03) 

Príbeh o policajtovi, ktorý vidí duchov žien, ktoré sú z nejakého dôvodu jeho strážnymi anjelmi. Ten príbeh mal hlavu aj patu, no, ale masky duchov mi prišli neskutočne lacné. Aj ten akčný koniec mal byt vyvrcholením tohto dielu, ale necítil som to, čo som asi mal, súcit a zvedavosť, prečo sa to deje práve tomu konkrétnemu človekovi. Odpovede som nedostal a tak mi to prišlo, že je to nedopovedane. Slabé 3*. ()

Něco klepe na dveře (2021) (E04) 

Toto bola rozhodne najslabšia časť, čo sa týka trikov, príbehu, ale aj hercov. To strašenie bolo tak prvoplánové a tak lacné, že by to nevystrašilo ani deti v škôlke. Ako ideme ďalej, tak to vyzerá, že dochádzajú nápady i financie. ()

Ďáblovy předvelikonoční tance (2021) (E05) 

Toto bolo lepšie, ako predošlá časť a to asi hlavne v trikoch. Či to boli tie preludy diabla, čierneho hafana, alebo nejaké tie slizké hnusoby v byte. Ale hlavne to rýchlo ubehlo a nenudil som sa. ()

Reklama

Reklama