Reklama

Reklama

Epizódy(52)

Obsahy(1)

Animovaný seriál o skupinke dinosaurov žijúcich medzi ľuďmi, ktorí sa snažia zabrániť zlým raptorom, aby nastolili na Zemi globálne otepľovanie a tým nastolili ich vládu nad svetom. (Marys)

Recenzie (16)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Toto je seriál môjho detstva, kvôli ktorému som vždy utekal domov, aby som neprišiel o jednú epizódu. Nebojím sa tvrdiť, že tento seriál je lepší než animované známe korytnačky Teenage Mutant Ninja Turtles (1987). Máme tu štvoricu dinosaurov, každí je niečím iní a expert na niečo iné. Každý deň zachraňujú svet, v ktorom žijú spolu s ľuďmi. Nechápem, že tomuto seriálu sa nedostalo takej slávy, ako napríklad animovanému seriálu Spider-Man, keď aj na tento seriál sa to dosť podobá (aj animačne, aj príbehovo), alebo že to nedosiahlo rovnakých ovácií, ako niektoré iné kreslené seriály napríklad na tv SuperMax. Rozhodne to skúste zohnať svojim dospievajúcim deťom. Tu je originál znelka, ktorá vás snáď nabudí a skvelo znela aj so slovenským dabingom: youtube.com/watch?v=VI__EW_fPJs ()

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Tak poď, tak poď, tak poď a nemaj strach! Veď nezvyčajné dinosaury kráčajú po uliciach! Super animák od ktorého som sa ako malý nedokázal odtrhnúť a samozrejme môj najobľúbenejší bol Tyranosaurus T-Bone. Super:) ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Jeden z top seriálov môjho detstva. Hrali sme pogy, zbierali hokejovké kartičky, hrali hokejbal a pozerali Nezvyčajných dinosaurov! Z dobrých som mal najradšej Bullzeye a zo zlých Spittora. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Dinosaury som ako dieťa mal veľmi rád, tento seriál mi padol vtedy vhod. Dnes to beriem ako dosť tvrdú rozprávku, dosť akčnú, ale ja som bol hyperaktívne dieťa, teda aspoň podľa mňa a mojich rodičov, takže ma to vyhecovalo, kedže to hýrilo drsnosťou a farbami. Nie je to ideálna rozprávka, ale pre mládež to bolo ono. Divoký priemer. :) ()

Googlak 

všetky recenzie používateľa

Ako maly som z toho nedokázal spustit oči, ... Fandil som stále Spajkovi, ... len škoda , že to teraz užž dlhšie nedávali , ... Lebo veľmi rád by som si to znova pozrel:-) ()

Marys 

všetky recenzie používateľa

Ach, tá nostalgia. S kamošmi sme mali každý toho svojho obľúbeného a hrali sa na dinosaurov ostošesť Moje meno je Spike, triceratops, keby niekto nevedel ;). ()

evil_ryu 

všetky recenzie používateľa

Kedysi som si nastavoval budík aby som to nezmeškal. Pre mňa to bol najepickejší seriál svojej doby. Samozrejme mal som asi 8 rokov. ()

Kadas97 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mnoha animákov, na ktorých som vyrástol. Akciu v seriále striedali vtipne-drsné hlášky a ja ako decko som to žral. S bratom sme vedeli prespievať celú úvodnú znelku. 10 z 10 z nostalgie. ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Pamätám si, že som miloval tento serial ako dieťa a strašne mi chyba. Je to tak nakazlive,.že potrebujete vidieť po čase opäť. Tá úvodná anelka nemala.chybu. "Tuším sa to.stalo na inej planéte, takých pri snov je malo, malo na svete..."Neviem to nájsť ani na youtube, tak ak ny ste to našli, ale po to máte doma napíšte mi. Veľmi rád by som si to opäť pozrel. Naozaj pekne spomienky. ()

Mrtvobog 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála podarených animákov. Nezvyčajné dinosaury som mal ozaj rád, hoci často som fandil tým zlým raptorom. Škoda, že to už v telke nefičí (videl som to už totiž strašne dávno). ()

pelewi 

všetky recenzie používateľa

Seriál môjho detstva, kvôli ktorému som bol ochotný si dať budík aj v sobotu! :) Také dobré animáky sa už v dnešnej dobe nerobia žiaľ Bohu... ()

Reklama

Reklama