Reklama

Reklama

Jak se najít

  • USA Finding You (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Houslistka po neúspěšném konkurzu vyrazí za inspirací do Irska, kde potká slavného herce, který hledá spřízněnou duši. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (10)

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Takový zvláštní bohužel slabší kousek, místo skvělé ale herci málo zapůsobily, a příběh je na jedno zhlédnutí. ()

haWranka 

všetky recenzie používateľa

První půlka mi vyloženě sedla. Hlavní hrdinové byli sympaťáci, hudba a Irsko - o tom snad ani není třeba se rozepisovat. Navíc mě pobavila ta parodie na všechny dnes tak populární fantasy filmy a seriály. Bohužel se to pak zlomilo v klasické klišé plné uměle vytvořených problémů a kýčovitých řešení. Doslovný konec tomu nasadil korunu. Takže za 3 hvězdy jen díky dobrému začátku. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vskutku priemerná romantická historka, ako sa nám zaľúbila talentovaná dievčina do hereckého idola. Film má v sebe veľa veselších a ešte viac smutnejších častí, kde sa tlačí aj na slzičky. Čo je však veľkým plusom, v tom filme sa vôbec nenadáva. Normálne mladí ľudia medzi sebou komunikujú slušne a nepotrebujú zvyšovať hodnotu svojej výpovede ustavičným fuckovaním. To je dnes už rarita. Írska atmosféra, vizuálna aj hudobná, dodáva filmu dobrý pocit. Priaznivci romantiky budú určite spokojní, iní diváci budú hodnotiť nižšie. Pre mňa ako vravím priemer. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Áno, aj keď to bolo pomerne klišovité a predvídateľné, tak mne osobne sa to celkom pozdávalo. Veľkú zásluhu na tom mali samozrejme írske kulisy, ale aj zaujímavé pozadie životov hlavných postáv a ich vnútorné traumy. Ich vzájomný vzťah našťastie nebol až tak úplne priamočiary, hoci bolo jasné, kam to napokon celé speje. Páčili sa mi aj tie huslové vsuvky, a taktiež príbeh dvoch sestier, ktoré sa aspoň na sklonku života udobrili a vyjasnili si minulosť. Pekný film, ktorý je určite lepší ako hovoria hodnotenia. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tá dobrá dávka srdca, ktorá sa z tohto filmu na mňa valila, sympatické vedľajšie postavy a niektoré ich príbehové línie sú asi dôvodom, prečo "Finding You" posielam domov s dobrou známkou. Nie je to len základná príbehová línia, je to aj všetko ostatné okolo. Je pravda, že v jadre ide o veľmi priemernú romantickú záležitosť, akých máte vonku skutočne veľa. Obyčajné dievča bude mať vzťah so známym mladým hercom a láska vzplanie a budú veci pekné, no súčasne bude náročné nejako skombinovať jeho dva životy, kde nemôže byť úplne sám sebou a jeho osobný život je v podstate diktovaný zo strany jeho otca manažéra. Táto časť v jadre skutočne neponúka nič, čo by bolo nejako výraznejšie zaujímavé alebo kreatívne. Videli sme to miliónkrát a ani tu sa nič zásadné nezmení. Bočné dejové línie sú na tom o niečo lepšie. Ako rodina, s ktorou Finley žije a ich Bed & Breakfast, ktoré sa snažia dať nejako dokopy, ako príbeh starej pani Cathleen z domova dôchodcov a jeho zavŕšenie. Nie je to síce tiež originálne, ale rozhodne zaujímavé. Takisto je tu aj sympatický aj Seamus. Starý hudobník bez domova, čo prespáva na lavičke, no má veľký talent nechať rozoznieť či husle alebo aj gitaru. A je to veľký sympaťák. Takže keď si spojím všetky tieto sympatické a milé momentky s romantickou drámou, ktorá je poriadne klišé, tak dostanem celkom príjemný film, ktorý ma ale v ničom neprekvapí. Jediné čo ma ale naozaj mrzí je fakt, že film trvá skoro 2 hodiny. Myslím si, že keby bol kratší, dokázal by som si ho užiť ešte viac. No miestami tu skutočne tvorcovia naťahovali čas. A to nemám rád. Hodnotenie: B- ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama