Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když hrozí smrt hladem, Taissa vede poslední zoufalý pokus, který může být sebevražednou misí. (SkyShowtime)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (6)

bozka10 

všetky recenzie používateľa

Ukončujem tento konverzačný masaker,toto sa už nedá a to som sa fakt snažil.Takto prežvatlaný seriál som ešte nevidel.A ten opar mystéria ktorý sa tam drží to ani zďaleka nezachraňuje.Po siedmych epizódach doslova nekonečných dialógov som vyčerpaný jak z dvojtýždňovky v uránovom dole. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda 7: Dramatickejšia epizóda, ale prázdna ako vždy. Polonahý záver sa nepočíta, ten len ukazuje dobré herecké výkony a VFX. Kolotoč epizód, pričom táto zatiaľ dostala okolo 6 guliek s takmer 56 minútovým obrazom, ruchmi a drámou. Minulosť a prítomnosť sú popretkávané nezmyslami, umelým správaním, skrytými plánmi, zradou a mystickými vecami. Príprava na 8. epizódu. Už strácam nádej na uspokojivý výsledok. ()

Reklama

HarryCameron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pozor, recenzia obsahuje SPOILER. Epizóda, kde je konečne trocha viac akcie a v lese zomiera prvá postava, avšak  vzhľadom na to že ostávajú už len 3 časti do konca tejto série sa toho doteraz odohralo strašne málo. Ak by tvorcovia prestrihali najlepšie scény z doterajších epizód - a vyhodili by zbytočné vykecávačky -  mohli by vytvoriť dve naozaj nadupané časti, kde by to divákovi odsýpalo bez toho, aby sa nudil. Jediný dôvod pre ktorý ešte sledujem Yellowjackets je, že chcem vedieť, aké tajomstvo ukrývajú tie baby,ktoré prežili. ()

Galéria (56)

Reklama

Reklama