Reklama

Reklama

Diskusie - Najlepší seriál od Netflixu

Najlepší seriál od Netflixu

Ktorý seriál po prípade film od Netflixu sa vám páčil najviac?


UhLee

UhLee (hodnotenie, recenzie)

Lexonka97

Tvoje topka mě přivádí na otázku - Co říkáš, že Disney + připravuje nový seriál o Daredevilovi? :)

Dr.Love

Dr.Love (hodnotenie, recenzie)

Archive 81 je to nejlepší co se povedlo Netflixu natočit za posledních pět let. Těch korejských sraček se brzo přežerete a zjistíte že je to jedno a to samý. 🤪 A téměř vždy se jedná o hranou verzi mangy nebo anime takže o originalitě si můžeme nechat jen zdát. 😋

Ingtar2

Ingtar2 (hodnotenie, recenzie)

UhLee

Hah tak to sme na tom podobne :D Ako necháp ma zle, Squid Game mám tiež rád, len AoUAD mi prišlo zábavnejšie a bez hluchých miest (a tiež malo krajšie herečky, ale to je nepodstatné :DD)

na príspevok reagoval UhLee

AndrewNewman

AndrewNewman (hodnotenie, recenzie)

Druhá séria Bridgertonu je aspoň podľa mňa kvalitnejšia ako tá prvá. Nie je tak nudná, ani povrchná. 

UhLee

UhLee (hodnotenie, recenzie)

Ingtar2

Ten korejský seriál jsem viděl a mi osobně se třeba více líbila Squid Game. Ne kvůli hype nebo něčemu takovému, ale bylo to daleko víc úderné. Více mě to bavilo a epizody mi utekly daleko více. Zase abych vypíchnul nějaké pozitiva na All of Us Are Dead, tak to byly parádní postavy a smysluplně napsané dialogy. Taky cliffhangery byly parádní a vždycky jsem slintal, abych si mohl pustit další díl. Pak jsem ráno vstával do školy a vypadal jak jeden z těch zombíků.  

na príspevok reagoval Ingtar2

AndrewNewman

AndrewNewman (hodnotenie, recenzie)

Ingtar2

No mňa napríklad Stranger Things baví a to dosť, no ale 100 ľudí 100 chutí. Mne sa zdá, že na HBO Max budú podobné veci ako na HBO GO.

Narcis

Narcis (hodnotenie, recenzie)

La casa de papel and Ozark forever!!! Největší topky Netflixu. Líbil se mi i 13 reason why (znám jen 1.serii), Hra na oliheň a Narcos. Uvádím schválně i Designated survivor - poslední série byla u Netflixu. 

Ingtar2

Ingtar2 (hodnotenie, recenzie)

AndrewNewman

Stranger things bolo tiež také meh, prvé dve série som si poctivo vytrpel :D Dobré miesto nepoznám a Sex Education je síce fajn, ale s vtipmi je to hit or miss a často je to skôr ten miss, no. A od HBO max z hlavy vymenovať neviem nič, viete mi priblížiť čo tam je?

na príspevok reagoval AndrewNewman

AndrewNewman

AndrewNewman (hodnotenie, recenzie)

Ingtar2

To hej ale napríklad Stranger Things, Dobré miesto, Sex Education a pod. sú zase topky. Takisto aj House of Cards, to bola taká ich vlajková loď. Čo napriklad HBO Max? Už ste to skúšali?

na príspevok reagoval Ingtar2, UhLee

HonzysKISS

HonzysKISS (hodnotenie, recenzie)

Dřív se mi vždy nejvíc líbil seriál Narcos, ale dneska bych už vybral jako největší topku stoprocentně Ozark. A souhlasím, že filmy mají opravdu slabší, ale jako nej film od Netflixu bych volil Calibre :D 

Ingtar2

Ingtar2 (hodnotenie, recenzie)

Dlhodobo tvrdím, že Netflix má celkom problém spraviť dobrý original seriál a film s postavami, ktoré nie sú otravné, a jedinou výnimkou z tohoto pravidla je Kórejská tvorba. Čiže za mňa najlepšie od Netlixu je Jigeum Uri Hakgyoneun. Feel free argumentovať proti :D

na príspevok reagoval AndrewNewman, UhLee

Reklama

Reklama

Reklama