Reklama

Reklama

Univerzálny vojak: Návrat

  • Slovensko Univerzálny vojak: Späť v akcii (viac)
Trailer

VOD (1)

Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je súčasťou projektu Univerzálny vojak, v ktorom armáda vyrába z tiel zabitých mužov dokonalých, poslušných a takmer nezničiteľných vojakov. On bol tiež jedným z nich po tom, čo ho zabili počas vojny vo Vietname. Chybou programu si však na rozdiel od iných zachoval spomienky na predošlý život a po dramatických udalostiach sa vďaka vedúcemu vedeckého tímu vrátil medzi živých. Teraz sám pracuje na výskumnom programe Univoj - Univerzálny Vojak - a po smrti svojej ženy sa stará o malú dcérku Hillary (Karis Paige Bryant). Všetko sa zdá byť v poriadku - no len do chvíle, keď sa jedného dňa hlavný počítač programu S.E.T.H. dozvie, že vláda chce obmedziť projekt a on by mohol byť vyradený z činnosti. Rozhodne sa totiž postaviť proti ľuďom! Vzbúri sa, v noci zobudí podchladených Univojov, ktorí pod jeho vedením obsadia výskumný ústav. Pomocou bývalého programátora projektu Squida (Brent Hinkley) získa špeciálne upravené ľudské telo (Michael Jai White), do ktorého mimoriadnou operáciou prenesie svoju unikátnu pamäťovú matricu. K absolútnej slobode potrebuje už len jediné - do desiatich hodín získať špeciálny kód, ktorým by zabránil svojmu samovoľnému vzplanutiu. A keďže Luc Deveraux je jediným mužom, ktorý tento kód pozná, stáva sa práve on hlavným cieľom útoku - spolu so svojou dcérou Hillary, ktorú S.E.T.H. unesie z nemocnice a chce z nej urobiť špeciálny typ Univoja... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (212)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Tá jedna hviezda je len za klip, ktorý propagoval film. Stupidná jednotka mala aspon príjemne odporného Lundgrena... __________Ľudkovia, možno mi nebudete veriť, ale pozrel som si to opäť asi po ôsmich rokoch a normálne som to dopozeral a J. C. sa mi zdal dokonca sympaťák. Vtedy dávno sme čakali zázrak a zrejme sme úplne prehliadali poctivú béčkovú zábavu... Idem na dve... ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Po tom čo som napozeral množstvo filmového hnoja musím hodnotenie zmeniť z odpadu na 1*. Stále je to strašná blbosť s absolútne nevyužitými záporákmi, ale tak zlé ako napr. Únik z Alcatrazu to ani zďaleka nie je. Hoci hlavný rozdiel od skutočných odpadov je, že tento film nemal rozpočet rovnajúci sa nule. 2+/10 ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po skvelej jednotke dostal do ruky pokracovanie nejaky dvanastrocny pubertiak, ktory sa rozhodol, ze si splni svoje sny. A tak je v dvojke minimum deja a maximum akcnych scen do ktorych hra hlasna drsna muzika. Dialogy tvoria prakticky len pokusy o hlasky. Väcsinou dost trapne. Rovnako ako spravanie sa vsetkych postav vratane Van Damma. Ten tu hra uplne inak svoju postavu. Neustále čumí na kozy a do toho sa priblblo smeje. Michael Jai White je ako záporak tiez dost nevyrazný. Aspon Bill Goldberg to prehána do takej miery az je obcas zabavny. Co sa tyka akcie, tak sa tu neustale nonstop striela. Po technickej stranke je v poriadku jak prevedenim tak nasnimanim, ale celkovo vyznieva dost monotonne a ta hlasna drsna hudba je fakt otravna. Za nieco objektivne stoja len bitky. Tie ma ako jedine skutocne bavili, aj ked su len na standardnej urovni. Vysledok je na podobne mizernej urovni ako Street Fighter. Ten sa aspon nebral vazne a tak sa na nom da viac zasmiat. Ale postrada poriadnu akciu. Tu je jej dost, ale okrem bitiek zacne dost rýchlo nudit a hlavne sa film berie strasne vazne a pritom je absolutne imbecilny. A este ma nasralo, ze to dost kasle na udalosti v predoslom diely a sympaticku novinarku nahradili otravnou pičou. 3/10. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemuzu pomoct, vsichni to tu brutalne kritizujou a popravde receno, chapu proc, ale ja mam tohle stupidni becko proste rad. Jednoduchej Skynetovskej pribeh, nulovy herecky vykony, spousta naprosto nelogickejch scen. Jenze zaroven taky hromada borcu, drsna hudba a skoro neustaly bitky a prestrelky, takze neni ani cas neco kritizovat a ze by se toho naslo a staci jen na 80 minut vypnout mozek. ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa

Keď si s armádou univerzálnych vojakov nevie poradiť vyzbrojená armáda, tak čo budeme robiť? Obrátime sa predsa na Van Dammea, ktorému skopať bandu UniSolov nevadí. A čo potom ich boss? Supernamakaný nigga, ktorý má v mozgu superpočítač (a ktorý sa rozhodol ovládnuť svet, však to umelé inteligencie robia. Búria sa a snažia sa zotročiť/vyhubiť ľudstvo). Ani tento niggaminátor nie je pre Van-Dammea dostatočným súperom. A ja som si to užil. Rovnako ako pohľad na doktorov, ktorý svojou postavou vyzerali, že by knockoutovali Rockyho v druhom, ak nie rovno v prvom kole. Jaj bože, to je ale sprostosť (ale ZÁBAVNÁ podotýkam. ZÁBAVNÁ SPROSTOSŤ). ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (10)

  • Univerzální vojáci nosí brýlé značky Oakley, model Pro M Frame. (Jizni Tlapa)
  • Film s odhadovaným rozpočtem 45 milionů amerických dolarů vydělal v severoamerických kinech jen 10,7 milionu. (NIRO)

Reklama

Reklama