Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Júlia je zámožná, čerstvo rozvedená žena, matka troch detí. Svoje šesťdesiate narodeniny trávi sama v Londýne, po tom, ako jej deti dali košom. V múzeu stretne mladého muža Benjamina, s ktorým si neobvykle rozumie. Po prvom stretnutí prídu ďalšie a vzťah Júlie a Benjamina sa začne postupne prehlbovať. Keď ho Júlia zoznámi so svojimi tromi deťmi, tie ho okamžite začnú podozrievať, že je to zlatokop a že jeho úmysly nie sú úprimné. Júlia sa celý život obetovala pre svoje deti a rodinu. Ich potreby vždy uprednostňovala pred svojimi  vlastnými. Avšak po tom, ako sa jej deti osamostatnili a po rozvode so svojím manželom, sa s Benjaminom cíti byť konečne šťastná. Júliine deti sú znepokojené a snažia sa pátrať po Benjaminovej minulosti, o ktorej všetci vedia len veľmi málo. Nájde Júlia vo vzťahu šťastie ktoré hľadá? Je záhadný Benjamin človek s úprimnými zámermi? Čo sa skutočne skrýva za jeho láskou k Júlii? (RTVS)

(viac)

Recenzie (9)

angel74 

všetky recenzie používateľa

Poselstvím seriálu Gold Digger by mohl být prostý fakt, že každý má právo na druhou šanci... Ta neutuchající nejistota, kdo je ten dobrý a kdo zlý, podněcovala mou zvědavost natolik, že jsem měla sto chutí zkouknout všech šest epizod na jeden zátah. Tvůrcům i hercům se podařilo téměř nemožné, když dokázali mlžit až do úplného konce. Ben Barnes v některých momentech vypadal skoro jako Keanu Reeves, ale hrál tedy o poznání lépe. Právě v jeho postavě jsem se vůbec nevyznala a nebylo to jen dobře vystavěným příběhem, ale hodně i Benovým hereckým umem. Moc se mi líbila také doprovodná hudba. (75%) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zo sľubne sa vyvíjajúceho thrilleru a rodinnej drámy sa nakoniec v poslednej časti vyvinula trápna melodráma s uplakaným ženíchom. Ako fakt koniec ako z telenovely. Trapas. Človek čakal oveľa viac, niečo detektívnejšie a nie vzťahové slzy. Každopádne Julia Ormond ma prekvapila. Nevidel som ju pár rokov a ona nám váhou dobieha už slovenského hladného hygienika Jančiho Mikasa. ()

Reklama

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Jaké si to uděláme, takové to máme. 1)  Tato myšlenka prostupuje sérií. Vztah Julie k bývalému manželovi, sebestředné dospělé děti jako produkt špatné výchovy a touha po životě s někým, koho lze milovat._____ 2)  Kamera, střih a hudba neustále podsouvaly nějaká temná očekávání či záměry, které se stále nenaplňovaly._____ 3)  Zaujal mě 62letý přesvědčivý Alex Jennings (bývalý manžel Ted). Za zmínku stojí i 38letý Ben Barnes (zlatokop Benjamin)._____ 4)  Pak je tu ještě 22letý přitažlivý Archie Renaux s pěkným melírem (mladší syn Leo). ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

zvláštní je,že pokud má chlap mladší i o sto let ženskou tak je to v pohodě.Ale  obě starší pohlaví se musí mít na pozoru před tím mladším.Vždy jde o prachy a možná někdy i o city....Pravidlem zůstávají prachy.Ormond bylo v době natáčení asi 56 let a Barnesovi necelých 40.V roli zavětřil v momentě ,kdy ona platila první útratu a jízda může začít.Nevím, jestli bych, být na jejím místě v reálu ,měla zapotřebí podlehnout citům.Byly to city?Nebo jen polichocené ego:já na něj mám?Vždy když vidím mužské stařecké pazoury na dívčím těle ,anebo jako tady v tom příběhu, mladýho kluka jak hobluje starou bábu...no nevím ..jinak pocity popsat nemůžu než jako grc. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Trochu sa tocia v kruhu, protivni synovia - zneistenie - rozkol - udobrenie - protivni synovia - ... A konanie nie je velmi prirodzene, on privelmi tlaci na pilu, ona zasadne o problemoch nekomunikuje ako dospelak. Ale aj s tym vsetkym musim priznat, ze sa mi to dost pacilo. Romanci som opatrne fandila. Bola som zvedava, cim to skonci a bavilo ma to sledovat. A herci su super, vsetci. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa striedavo medzi Devonom a Londýnom. Čiastočne sa natáčalo aj vo Widecombe-in-the-Moor a Dartmoore. (Arsenal83)

Reklama

Reklama