Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozprávkový príbeh Popolušky (Camila Cabello), ktorá túži po tom, aby sa mohla slobodne rozhodovať a hlavne mať svoj obchod s vlastnoručne ušitými šatami. V tom jej však bráni jej macocha Vivian (Idina Menzel), ktorá jej sny likviduje hneď v zárodku, pretože sa podľa nej vôbec nehodí, aby dievča o niečom snívalo alebo aby svoje sny naplnilo. Popoluška si v pivnici šije šaty a chce ísť na ples, ktorý vyhlásil kráľ Rowan (Pierce Brosnan), pretože by tam mohla získať kontakt na niekoho, kto jej pomôže jej sen uskutočniť. Na plese však stretne princa Roberta (Nicholas Galitzine) a jej život sa dramaticky zmení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (76)

Hellierer 

všetky recenzie používateľa

A vlastně proč ne. Pro muzikály mám slabost, tudíž jsem vlastně docela rád, že se tady šlo "full-on muzikál" cestou. Originální písničky jsou docela v pohodě, stejně jako covery těch známých. Casting příjemný, občas se povede i nějaký ten vtípek a celkově to rychle uběhne. Ano, vypadá to možná až příliš televizně, občas to je dost zkratkovité/mělké, problémy se tam vyřeší z čista jasna a poselství by se mohlo sdělovat poněkud obratněji, ale na světě jsou i daleko horší verze Popelky. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Bohuvďaka, že som toto nepustil svojej dcérke, ako som to pôvodne mal v pláne a najprv som si skúsil popretáčať, či to zvládnem aj ja. Majte ma za rasistu alebo homofóba, ale urobiť z víly "čiernu buznu"? WTF? Nedávam odpad len za snahu, ale týmto ja kŕmiť hlavu svojej dcérky nebudem. Je mi na grcanie z tej "akože" invencie niektorých filmárov, že si myslia, že keď nabúrajú stereotypy, tak budú in. Malé prekvapenie. Hovno in, len na seba upozornia, že sú príliš rizikoví. Homofób možno som, ale rasista určite nie. Keby bola víla afroameričanka, ale podala by to s nejakou tou "gráciou", tak by som síce možno odfrkol ako pri sledovaní Luskáčika a štyroch kráľovstiev, ale ocenil by som aspoň ostatné kvality, ale takto je to kúsoček nad odpadom čisto z princípu a "jebnutosti" dnešnej doby. Niet nad klasické rozprávky, kreslené, na nič sa nehrajúce, krásne a pre deti aj rodinu. Toto je pre koho? Pre účastníkov Pride-u? ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Nepochopim tunajsie hodnotenie na CSFD,ze je tak nizke,ale ja sa nepridam k tym,ktorym sa to nepacilo,prave naopak,uzasny muzikal,moderne podana rozpravka o Popoluske,ktora bola nadherna,herecka Camila Cabello ma prekrasne tmave oci,brutalne rozkosna zienka,princ bol sympatak,hrozne sa mi pacila hudobna i tanecna stranka,taktiez kostymy boli krasne,no jednoducho to bol pre mna fakt zazitok,este aj tie tri mysky boli zlate,takze bezpodmienecne davam plnu palbu a ak by sa dalo,udelil by som aj desat hviezd...:-) ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Klasický príbeh trochu inak, v modernom šate a s odkazmi na aktuálne genderové záležitosti,  ako gay, trans, feminizmus a podobne. Veci, ktoré ma až tak nepúšťali boli šaty hlavnej hrdinky, ktoré boli podľa mňa v porovnaní s ostatnými šatami najslabšie,  a niekedy až príliš snaha pôsobiť cool a moderne. Ta snaha o cool a modernosť mi ale nevadila nejako výrazne ako v iných filmoch, a to predovšetkým preto, ze film sám pôsobil moderno a jeho zámer bol jasný od začiatku. Nebola to iba akože moderná verzia klasickej rozprávky, ktorú pozná takmer každý,  ale moderný film, ktorý bral v Popoluška inšpiráciu. Pesničky boli skvelé,  výborne zaspievané a niekedy aj ich výber pobavil. Nie je to veľdielo, ale podľa mňa je to vydarená moderná hudobná komédia, pretože tento film sa neberie vážne,  ale rieši aj dôležitejšie témy. 7/10. ()

PanTumnus 

všetky recenzie používateľa

Problém nové Popelky je, že působí jako produkt, který se zrodil jen za účelem vytáhnout peníze od rodin. Film chce mluvit o důležitých tématech a pozitivně reprezentovat různé typy lidí, bohužel to nepůsobí autenticky. Abych nekřivdil, pár dobrých nápadů a vtipů tu je, ale snímek zachránit nedokážou. Nejlepší muzikálové číslo: Material Girl. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (8)

  • První film od Columbia Pictures exkluzivně pro Amazon Studios. (Vitox)
  • Na rozdíl od většiny verzí klasického příběhu Popelky není Princ jedináček, ale má sestru. (Vitox)
  • Po filmu Zakletá Ella (2004) se jedná o další variaci příběhu o Popelce, kde zazní skladba „Somebody To Love“ od skupiny The Queen. Zatímco v Zakleté Elle ji zpívá Ella (Anne Hathaway), v Příběhu Popelky tato skladba zazní v podání prince Roberta (Nicholas Galitzine). (Joe16210)

Reklama

Reklama