Reklama

Reklama

Těhotná holka od cirkusu musí zabíjet, aby nakrmila embryo ve svém těle. Žije v něm totiž nenasytný parazit, který se živí lidskou krví. (Netflix)

Recenzie (49)

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Strašlivá nudná kravina se špatnými ošklivými lidmi a herci, žádným příběhem ... trochu psycho a jedinné, na čem si tvůrci vyhráli, tak gore-scény, ale ty byly tak echt brutální a kvalitně udělané, že mi přišlo, že do toho filmu snad ani nepatří ... Jinak strašná kravina, vůbec se mi to nelíbilo, blbost za pár doláčů ... či franků,nebo čeho ... Nebrat ... ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Sci-fi upírine s parazitom v nadržanom ženskom tele, kam sa dostal ako inak „pomedzi nohy“, nechýba patričná dávka nahoty a krvi. Poloamatérske gore, i keď na kameru peniaze boli, hlavne búračky áut, ktorých je tu požehnane, sú prezentované zrýchlene a outdoor scény so zvedavými okoloidúcimi alebo sediacimi je klasika. Do sveta týmto príspevkom Francúzi neprerazili, nečudo a pokračovanie Lady Blood má zatiaľ katastrofálne odozvy. ()

Reklama

topi 

všetky recenzie používateľa

"Krváček" je určitě zajímavým snímkem v oblasti horor/sci-fi s takovou podivně zvláštní atmosférou. Film od začátku v pohodě plyne až do závěru, kdy se "krváčka" dočkáme v plné jeho obludnosti, za 3 biliony let prý ovládnou svět, no naše generace se toho naštěstí nedočká. Občas je to dost krvavý, hlavně v druhé polovině, ale na to jsou vlastně Francouzi machři! Kromě gore scén mě asi nejvíc dostala scéna s telefoní šňůrou, to bylo fakt drsný a nečekaný! ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Kontroverzný francúzsky horor z počiatku 90. rokov, vzdialene pripomínajúci Cronenbergov Rabid či Henenlotterov Brain Damage. Hlavná hrdinka je typ "krv a mlieko" a túto rolu pravdepodobne dostala vďaka svojej ochote kedykoľvek zo seba zhodiť šaty a mužskí herci, ktorí tu majú stvárňovať kvázi casanovov vyzerajú ako chovanci psychiatrického ústavu v pokročilom štádiu demencie. Na druhej strane však Baby Blood ponúka bohatú gore nádielku - že by predzvesť francúzskej brutálnej hororovej vlny, ktorá prišla v novom miléniu s menami ako Aja, Bustillo, Maury či Laugier? ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Pohár fantasmagorie, bizarnosti a teatrální krvavosti naplnilo tohle rázovité francouzské videobéčko vrchovatě. K mojí větší spokojenosti, tedy i k vyššímu hodnocení, mi ale scházela trochu temnější nota, respektive mi přebývalo přehrávání a "komické" šaškování většiny protagonistů. Francouzské ztřeštěné taškařice jsem kdysi dávno míval rád, ale k horrorům mi tenhle cirkusácký styl jaksi neštymuje. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (4)

  • Přibližně ve 32. minutě je možné na ulici před domem zahlédnout bilboard, který poukazuje na volné pokračování filmu Baby Blood 2 (1994). (Rodriguez)
  • Aby tvorcovia ušetrili peniaze za stavbu kulís, scény odohrávajúce sa v cirkuse natočili v skutočnom cirkuse v meste Nanterre. (Jello Biafra)
  • Natáčanie filmu začalo 16. mája 1989 v Paríži a filmovanie trvalo celkom 5 týždňov. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama