Reklama

Reklama

Čarodejnice

(seriál)
Dráma / Fantasy / Mysteriózny / Komédia
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Tvorcovia:

Constance M. Burge

Hrajú:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (viac)
(ďalšie profesie)

Série(8) / Epizódy(178)

Obsahy(1)

Phoebe (Alyssa Milanová) prišla v New Yorku o prácu a tak sa vracia do San Francisca, aby bývala so svojimi sestrami. Jej staršia sestra Piper (Holly Marie Combsová) ju privíta s nadšením, ale najstaršia z nich Prue (Shannen Dohertyová) nie. Obviňuje Phoebe z toho, že kvôli nej sa jej rozpadol vzťah. Ešte v ten istý večer sa Phoebe a Piper hrajú so starou špiritistickou tabuľkou a odrazu jej ručička začne ukazovať sama písmená, z ktorých vznikne slovo podkrovie. Phoebe sa tam vyberie a nájde starú, rodinnú knihu kúziel. Prečíta z nej zaklínadlo a to obnoví moc všetkých sestier, ktorú ich babička uspala, keď boli ešte malé. Na druhý deň sestry zistia, že každá z nich má inú schopnosť. Prue má telekinetické schopnosti, Piper vie zmrazovať čas, Phoebe máva predtuchy budúcnosti. Brzy sa ukáže že nie je všetko také prosté ako to v prvej chvíli vyzerá. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (458)

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Komentovat takovýto seriál není jednoduché, nedávno jsem viděl jeden díl a katastrofa! Velice důležité, jak všeckému tomu čarodějnictví rozumí a z diváka dělají mimoně. Tváří se to, že to má nejlepší režii a scénář na světě a ono prd. Normálně jsem se u teho dílu cítil trapně! Přitom co si pamatuju, tak jsem to měl rád. No hrůza ()

kinghome 

všetky recenzie používateľa

Koukal jsem na to z donucení jako malej a možná i to zapříčinilo, že mě to totálně nebavilo a přijde mi to jako strašná kravina. Ona by to byla kravina asi i bez toho aby mě někdo nutil na to koukat. Příšerný herecký obsazení a nuda kam se podíváte. Prostě zbytečnej nezáživnej seriál, kterej kdyby nevznikl, tak by se nic nestalo. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Televízna klasika, kde z tých bosoriek stála za to len Alyssa Milano. Dnes už pomerne chvalabohu zabudnutá herečka, ktorá sa prezentuje len feminizmom, a to až takým, že na Medzinárodný deň žien 2019 napísala: "Som trans. Som farebný človek. Som prisťahovalec. Som lesba. Som gay. Som invalid." OK, zabudla ešte na jedno: "Som duševne chorá." Inak vo svojej dobe televízny hit, dalo sa to v nedeľu pred obedom pozerať. Lepšie ako politické debaty zlodejov. ()

Patw 

všetky recenzie používateľa

Nejvíce mě ve 3tí sérii naštav odchod "problémové" Shannen Doherty alias Prue. Byla to nej na seriálu. Ale s i s příchodem Rose McGowan alias Page jsem koukal. Seriál měl skvělé kostými i triky, ke konci celého seriálu se mi to zdálo o ničem, ale i přesto patří tento seriál mezi ty moje nejoblíbenější ()

Macejko 

všetky recenzie používateľa

Tá snaha vytvoriť nejakú mytológiu a osudovosť okolo troch nafintených bábik je naozaj smiešna. Prečo dávam dve hviezdy? Sám neviem... Mizerné triky, nulová výprava a fakt, že "Čarodejnice" akosi nezaregistrovali, že seriály sú už trošku inde, ako trikmi, tak spracovaním, majú plné práve donútiť ma dať tomuto seriálu odpad, ale niečo mi v tom bráni... ()

Galéria (1 147)

Zaujímavosti (75)

  • Rebecca Balding, která hrála od 4. série postavu Elise Rothman, nadřízenou Phoebe (Alyssa Milano) v novinách „The Bay Mirror“, si zahrála již 7. epizodě 1. série tetu Jackie. (Lolita)
  • V 7. epizodě 2. série je uvedeno, že černokněžníci nekrvácí, přesto ve 3. díle 2. série Malcolmovi (Paul Kersey) teče krev. (Zdroj: charmed.mysteria.cz)
  • Dům, ve kterém čarodějky bydlí, se dle scénáře nachází v San Francisku. Ve skutečnosti však stojí v Los Angeles. (MissVivi)

Reklama

Reklama