Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa mladý John (Marcel Ruiz), adoptívny syn Joyce Smithovej (Chrissy Metzová), prepadne cez popraskaný ľad do vôd jazera v Missouri, nad jeho nehybným telom sa všetci vzdávajú nádeje na jeho záchranu. Napriek pochmúrnym predpovediam lekárov aj vedcov však Joyce nestráca vieru, začne sa modliť za Johnovo uzdravenie a inšpiruje aj ostatných. Všetci sa stanú svedkami fascinujúcej pravdy, že viera a láska môžu priniesť nielen nádej, ale aj skutočný zázrak. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (51)

angel74 

všetky recenzie používateľa

Jsem sice ateistka, ale věřím, že mezi nebem a zemí prostě něco existuje. Film Zlom je natočený podle skutečného příběhu, který působí značně nepravděpodobně. Nicméně i v mém životě by se našlo pár rozumem nevysvětlitelných okamžiků, proto jsem ochotna připustit, že se po intenzivních modlitbách matky nějakým zázrakem vrátil její utonuvší syn zpět mezi živé... Řešit tloušťku Chrissy Metz mi v tomto případě připadá poněkud stupidní. Občas fakt žasnu nad tím, co jsou někteří jedinci schopni napsat. (50%) ()

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Asi takto: ked sa sfilmuje vitazstvo trpajzlikov nad drakmi, tak ludia plesaju, jaka to skvostna sracka. Ked sa sfilmuje skutocny pribeh z prvej ruky, kde zvitazi laska a viera nad smrtou, tak sa to ocajchuje ze 'agitka' a 'odpad'. Takze dalsi hodnotny film nenakruteny velkolepo, ktory by mohol rozsirit obzor neinformovanym ukratenym spoluobcanom, ze Boh bol, je a zostane Autorom a Panom nasisch zivotov. Ako tisice inych, aj tento pribeh je z prvej ruky od tych, co to prezili a protagonisti filmu stale ziju - no ale ovsem nie je zaujem o dokazy ci autenticke pribehy, ludia si radsej pozru daku trpajzlikovsku sracku ku pivu. Ja davam 5* ()

Reklama

Thomas_xxxxx 

všetky recenzie používateľa

Tento komentár môže obsahovať nejaké spoilery. Bez ohľadu na to, že som ateista a tento film bol akousi kresťanskou propagandou, tak bol natočený s citom a dokáže chytiť za srdce. Náhle uzdravenie je možno vzhľadom na okolnosti trochu pritiahnuté za vlasy, no v celkovom zúčtovaní to nehrá veľkú rolu na kvalite filmu. Pekný film. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Ide o film podľa knižnej predlohy, ktorý napísala matka hlavnej postavy. Celí film je situovaný na komunikovanie s Bohom a na zázrak, ktorý sa reálne stal. Mne to nevadí. Ľudia veria tomu, čomu chcú veriť. Ale je celkom príjemný pocit vedieť že tam hore na nás niekto dozerá a dáva pozor. Emotívne a citlivé. Dobre sa na to pozeralo a dalo to výslednú emóciu tak nemám moc veľké výhrady. Možno ak by sa toho chopili lepší herci by to bolo na plný počet. 76% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Srdcervúci životopisný príbeh o chalanovi čo ušiel hrobárovi z lopaty. Liezť na ľad, keď nie je overený a navyše boli chalani aj varovaní, je teda pekná hlúposť. No ale na druhú stranu snímok diváka znásilňuj svojim silným náboženským nátlakom, a to teda vadí. Priam až náboženský fundamentalizmus tu srší. Obsahovo podobné napríklad so Zázrakmi z neba (2016), no spracovaním a formou kdesi v inej galaxii. Podpriemer. 40/100 ()

Galéria (54)

Súvisiace novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (viac)

Reklama

Reklama