Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Zimný slnovrat (E51)

(epizóda)
  • Česko Zimní slunovrat (viac)

Obsahy(1)

Elfridu Phibbsovú (Sinéad Cusack) zasiahla bolestná udalosť. Stratila svoju lásku - manžela, s ktorým roky žila a nadovšetko ho milovala. S touto skutočnosťou sa pokúša hrdinsky vyrovnať. Rozhodne sa nemyslieť na žiaľ a naplánuje si zaujímavú cestu na vidiek, konkrétne do mestečka Dibton, neveľmi vzdialeného od Londýna. Tu sa zoznámi a spriatelí s príjemnými ľuďmi - organistom Oscarom Blundellom (Jan Niklas), jeho manželkou Gloriou (Geraldine Chaplin) a dcérou Francescou (Emma Streets) - netušiac, že o ne zakrátko príde pri tragickej autonehode... Elfrida sa po rokoch vracia do divadla. Navštívi Royal Theatre a uchádza sa o hereckú rolu v novej hre... Po dlhšom čase stretáva i so svojou dávnou priateľkou Didi Marchmontovou (Marsha Fitzalan) a jej dcérami Carrie (Sophie Schütt) a Lucy (Anna Maguire). Staršia Carrie, sa vracia s plačom z Mníchova po tom, ako odhalila, že jej milenec Andreas Mendel (Ralf Bauer) ju po celý čas bezcitne klamal. Andreas ju vyhľadá a svoje zamlčanie manželstva sa jej pokúša vysvetliť, ale Carrie o jeho zdôvodnenia a lásku už nestojí... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (8)

eFOXsize 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všechny příběhy RP jsou na jedno brdo, některé scény jsou tak pitomé, nelogické, že to vyvolává hysterický smích. Je to přesazené, nesmyslné, nereálné... I tak to má velké procento diváků. Hvězdu dávám za to, že to lze po boku senoira pak vydržet a za to, že prostředí, ve kterém se natáčí je opravdu krásné. Ti herci se jednotlivými filmy natolik provázejí, že si ani nejsem jsitá, zda jsem u správného snímku. Ale... ale jo, asi jsem a překvapivě nevybočuje ze zajetých linií. Někdy se ukáže akceptovatelný herecký výkon nebo příjemná tvář, tady je toho ale pomálu. ()

Jacinda 

všetky recenzie používateľa

Rosamunde Pilcher je tak pro staré babky, aby u jejích filmů žehlily, šily, pletly a nebo popíjely brokolicový koktej v béžovém županu. Nedělám ani jednu věc ()

Galéria (54)

Reklama

Reklama