Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedávno ovdovelý Garret Blake (Kevin Costner) sa pokúša vyrovnať so smrťou svojej milovanej manželky Catherine naozaj svojským spôsobom: píše jej dojemné ľúbostné listy, ktoré potom zatvára do prázdnych fliaš a hádže do oceánu! Jedného dňa jednu z týchto fliaš nájde vyplavenú na pláži rozvedená mama malého Jasona (Jesse James), pôvabná reportérka Theresa Osborneová (Robin Wright Penn) – a jej obsah ju natoľko chytí za jej ťažko skúšané srdce, že sa rozhodne autora tohto nádherného, a zároveň neuveriteľne zúfalého vyznania za každú cenu nájsť. Netuší, že nájde oveľa viac, ako pôvodne dúfala – no nielen to... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (172)

PALINO 

všetky recenzie používateľa

Musím sa priznať, že som dlho rozmýšlal medzi troma a štyrmi hviezdičkami, ale nakoniec som sa rozhodol, že prižmúrim obe oči, lebo film sa mi v konečnom výsledku veľmi páčil. Jednak je to zásluha K. Costnera, ktorého mám ako herca rád a ktorý spolu s R. W. Penn a P. Newmanom stelesňujú naozaj sympatické postavy a jednak je to aj zásluha príjemného prostredia a miestami i peknej hudby G. Yareda. Škoda ale, že film nemá svoju prvú polku o niekoľko minút kratšiu, ale zase na druhej strane musím pochváliť záverečných približne 30 minút, ktoré mi nedovolili spustiť oči z televízora a ktoré sa nás nesnažia silou mocou uspokojiť happyendom, ako to býva v podobnom žánri zvykom. A to si na filme vážim zo všetkého najviac. ()

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Romantická dramata nejsou sice pro mě tím pravým šálkem čaje, ale čas od času si svuj filmový jídelníček zpestřím tímto žánrem a mohu prohlásit, že tohle zpestření mi docela zachutnalo. Romantiky je tu akorát, herci působí velmi sympaticky a celé to má jakési fluidum, díky kterému se na to dobře kouká. Uznávám, že závěr je možná trochu sentimentální, ale mě to nevadí, i tak jsem spokojen. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Manžel posiela svojej mŕtvej žene správy vo fľaši. nečaká však že ich niekto nájde na základe jeho citov k žene sa do neho zamiluje. Herecké obsadenie: Robin Wright (nar. 1966, USA) a Kevin Costner (nar. 1955, USA) sa do tejto ľúbostnej polohy narodili. Funguje medzi nimi neopakovateľná chémia a aj vďaka nim si divák film užije naplno. Prevedenie: Prímorská vidiecka dedinka neponúka príliš veľké možnosti na realizáciu ale je vidno že aj s minimom exteriérov a interiérov sa dá ponúknuť kvalitný príbeh. Pocity: Toto je u mňa vždy najsilnejšia kategória pri filmoch Nicholasa Sparksa (nar. 1965, USA) lebo väčšinou už šípim do čoho asi pred spustením filmu idem ale aj napriek tomu ma film úplne emočne odrovná a inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Pridaná hodnota: Veľmi silný príbeh o láske medzi mužom a ženou, ktorý vôbec nepôsobí lacno ani prvoplánovo. 89% ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Našla som čo mnohí hľadajú, ale iba máloktorí nájdu..." Robin Wright je veľmi sympatická herečka, rovnako ako sympaticky na ženy pôsobí K. Costner. Keď takto sympatickú dvojku ešte podporí legenda akou je P. Newman, jednoducho romantika-neromantika, chcem to vidieť. Úvod pôsobí trochu sladko, ale potom je to pekný príbeh. P. Newman nebol iba do počtu, jeho rola sa mi páčila a bol vtipný. Najviac ma pobavil otázkou na Robin, či je z Playboya...No a Robin dala taký krásny, úprimný úsmev, že dodnes ľutujem, že táto sympatická herečka neprerazila výraznejšie. Vo vedľajších úlohách ju vidno často, ale tých hlavných je fakt málo. Videné so slovenským dabingom, ktorý na počudovanie nebol vôbec zlý. Hlas sedel Robin perfektne. 80%. ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Po dlooooooooouhé době zase povedený film s Kevinem Costnerem. Kritiky sice nebyly příliš pochvalné, ale mně se tento dojímavý příběh líbil. Samotný "Kosťa" zahrál v rámci možností také dobře, stejně jako jeho kolegové Newman a Wright-Pennová. Romanticky založené divačky si nejspíše u tohoto snímku pobrečí. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse (Dlee)
  • Děj filmu se odehrává v Chicagu (nachází se ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera) a na bariérových ostrovech Outer Banks u pobřeží Severní Karolíny a jihovýchodní Virginie, na východním pobřeží USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama