Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvedík Vivo trávi dni hudbou so svojím milovaným majiteľom Andrésom. Keď však dôjde k tragédii, je na Vivovi, aby doručil posolstvo, ktoré Andrés nikdy nedokázal: Vivo by mal v podobe piesne odovzdať milostný list Andrésovej priateľke z mladosti a jeho celoživotnej tajnej láske, slávnej speváckej dive Marte Sandovalovej. Aby sa však Vivo dostal k Marte, ktorá žije na druhom konci sveta, bude potrebovať pomoc energickej tínedžerky Gabi, aby splnil posledné želanie svojho majiteľa. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (49)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Při sledování filmu mi nejednou při poslechu písniček vytanulo na mysli nedávno uvedené Encanto a není se, čemu divit, jelikož i v tomto případě měl prsty v soundtracku Lin-Manuel Miranda. Vivo obdobně jako Encanto problematizuje rodinné vztahy a místo rozličné magie sází spíše na kamarádství a lásku v různých podobách. Na můj vkus bylo ve filmu až příliš moc hudebních čísel (ano, vím, že jde o muzikál) a měl jsem trochu problém se přeladit na styl použité hudby - závěrečné číslo se mi však líbilo. Dějově se jedná o prosťoučký a předvídatelný příběh, který má sice hřejivé poselství, ale zároveň si neklade žádné vysoké ambice, aby diváka jakkoli překvapil - nicméně pobaví (zejména při útěku na Miami) a rychle odsýpá. Lepší tři hvězdičky! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Rozprávka vhodnejšia skôr pre dievčatá ako pre chlapcov, skoro 8 ročný synovec ju vydržal pozerať celú ale bolo evidentné že počas väčšiny pesničiek sa trochu nudí a rovnako tak všetky hrdinky (okrem Viva) sú ženy. Ale ako spomína Arsenal83 pestré farby deti upútajú a chlapcov teda aj akčná časť v močiaroch štátu Florida. ()

Reklama

ondraondra 

všetky recenzie používateľa

Vivo je příběhově klasický a průměrný animák pro celou rodinu, který má pěknou animaci a příjemně odsýpá. Najde se zde mnoho vtipných i srdcervoucích scén a od začátku je vám jasné, jak to celé dopadne. Ale jestli je něco, v čem tenhle film vyniká, tak je to rozhodně hudba. Lin-Manuel Miranda se ve svém řemesle očividně vyzná a poslouchat tyhle písničky je balzám na (d)uši. Už jenom kvůli tomu soundtracku to určitě stojí za to vidět. 7/10. ()

Chundys 

všetky recenzie používateľa

Můj veliký problém je, že málokdy mám rád písničky ve filmech, kór animovaných. Vivo teda nemá tak otřesný písničky jako Yeti: ledové dobrodružství, nebo Ledové království a tady pro mě byla nejlepší písnička, když zpívala Gabi. Takže jo, míň písniček a byl by to velice příjemný a dost kvalitní animovaný film! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Vivo" je asi najslabším filmom od Sony Pictures Animation, ktorý nám priniesol tohto roku Netflix, no ako zlý film by som ho nehodnotil. V skratke by som povedal, že film má vynikajúci úvod a vynikajúci záver. Stred je moment, kedy film miestami funguje a miestami škrípe. Animácie sú pekné, postavy majú charakter a hlavná myšlienka filmu je tiež dobrá. Hudba je podľa mňa okey, s výnimkou skladby "My Own Drum", ktorá mi príde ako klasický moderný a hlasný pop, ktorý ma irituje. Ostatné skladby sú v pohode. Počúvajú sa dobre, no nemyslím si, že mi ostanú v hlave po dopozeraní filmu. Najlepšia skladba je v úvode a závere filmu počas koncertného vystúpenia. Ale potom je tu aj niekoľko častí počas toho, ako sa naši hrdinovia snažia dostať z "džungle", kde logika mi úplne uniká. Neviem ako sa tam dostali tie skautky a ako sa dostali k predmetu, ktorý potom strážili. Neviem prečo musíme sledovať Viva, ako volá na Gabi a myslí si, že je to skvelý plán a podobné momentky, ktoré nie sú veľmi vtipné a vypália viac do prázdna. Myslím si, že film stojí za pozornosť, no asi ho viac ocení mladšie publikum. Za jedno pozretie ale nič nedáte. Hodnotenie: B- ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (3)

  • Jedná se o první muzikálový film studia Sony Pictures Animation. (SONY_)
  • Martu Sandoval ztvárnila zpěvačka Gloria Estefan. Jedná se o jednu z nejznámějších umělkyň světa, která je také známá jako „královna latino popu“. S více než 90 miliony prodaných alb je nejúspěšnější umělkyní v historii iberoamerické latinské hudby. (Yalka)
  • Lin-Manuel Miranda napsal nejen všechny písně k tomuto filmu, ale také propůjčil svůj hlas titulní roli medvídkovi kynkažu. (EMMY)

Reklama

Reklama