Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potom, čo sa osamelá matka zasnúbi, začne dostávať správy od anonymného stalkera, ktorý sa jej vyhráža, že ak nezruší zásnuby, unesie jej dcéru. Kým jej ex Henry (Philip Boyd) k nej stále prechováva city, osamelá matka Stephanie (Sarah Lind) sa zamilovala do Jamesona (Robb Derringer), vdovca s dospievajúcim synom. Na jeho romantický návrh odpovie áno, ale vzápätí prevezme desivý telefonát, v ktorom sa jej niekto vyhráža únosom dcéry Caitlin. Stephanie sa napriek tomu za Jamesona vydá a idú spolu na medové týždne len sami dvaja. Keď sa vrátia, jej dcéra zmizla a matka sa ju zúfalo snaží nájsť. Vezme veci do svojich rúk, ale to, čo sa dozvie, nedáva zmysel, pretože únosca je v skutočnosti na jej strane a snaží sa ju varovať pred ešte väčším nebezpečenstvom. Kto je teda skutočnou hrozbou? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

tetka betka 

všetky recenzie používateľa

Dávam 1 hviezdu za to, že všetci herci mi boli moc sympatickí :-) a bolo mi ich úprimne ľúto, že musia hrať v takom filme. Hlavne Sarah Lind. Tá naivita postavy, ktorú stvárňovala, bola až neuveriteľná. Tých nepochopiteľných absurdností tam bolo oveľa viac, ale to by som musela spoilovať a to nechcem. ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Není to vůbec žádná katastrofa - koukatelné... Příběh je vlastně na televizní béčko celkem originální a herci sympatičtí. Jenom ten konec, ten se nepovedl vůbec...50% ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Slobodná matka s mladým dievčaťom sa vydáva za slobodného otca so synom a všetci od začiatku tušia, kto bude bububu záporák. A inak v USA je vraj úplne normálne, že si na týždeň niekoho unesiete, polícia to vyšetruje, potom "únos" zrušíte, všetko vrátite na začiatok a polícia to ďalej už nerieši, všetko ok. Veď aj kávu treba vypiť. ()

Martyjoker 

všetky recenzie používateľa

Kdyby námět dostal do ruky lepší scenárista, mohl to být i solidní film. Takto už jen podle stručného popisu filmu zde na ČSFD člověk ví naprosto přesně, jak to dopadne, včetně poslední scény, která kdyby tam nebyla, možná bych dal i dvě hvězdy.... Nedoporučuji sledovat, stačí si přečíst, o čem to je, a víte všechno. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Keď únosca prvýkrát zavolá Stephanie (Sarah Lind), povie, že Caitlin (Dylan Raine Woods) má 11 rokov, ale na plagátoch o jej zmiznutí je uvedené, že má 10 rokov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama