Reklama

Reklama

Súboj s rodinou

  • Česko Souboj s rodinou (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Životopisný film o britskej zápasníčke WWE Paige, ktorá vyrastá v bláznivej wrestlingovej rodine a má šancu bojovať v americkej lige... Saraya (Florence Pughová) a jej brat Zak (Jack Lowden) Knightovci nežijú v obyčajnej rodine. Otec Ricky Knight (Nick Frost), ktorý zanechal neistú kariéru malého kriminálnika, cestuje po Anglicku ako zápasník, ktorý bojuje v ringu s matkou Juliou (Lena Headeyová). Ich podnikaniu sa však nedarí veľmi dobre a mladým tiež nič nevychádza podľa plánu. Na oplátku rodičia aktívne pomáhajú svojim deťom pri výučbe wrestligového zápasenia. Je to veľmi dobrá škola, ktorá sa neskôr oplatí. V 18-tich rokoch Zak a Raya vstúpia do zápasníckeho šoubiznisu pod menom „Zak Zodiac“ a „Britani Knight“ a dostanú príležitosť zúčastniť sa konkurzu do prípravného tábora pre WWE v USA. V najväčšej americkej wrestlingovej organizácii sa nestretávajú iba s hviezdami ako Dwayne „The Rock“ Johnson, John Cena alebo Mike "The Miz" Mizanin. Ujme sa ich profesionálny tréner Hutch Morgan (Vince Vaughn) a pod jeho ochrannými krídlami musia tvrdo trénovať. Šancu vstúpiť do profesionálneho ringu a skutočne bojovať však dostane iba Saraya, ktorá si zvolí umelecké meno Paige, pod ktorým sa preslávi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (245)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Počas celého film som netušil, že to je životopis nejakej skutočnej wrestlerky, ale bral som to ako normálnu komédiu. A ako komédia to nejak extra zábavné nie je. Sem tam sa podarí nejaký vtip Nickovi Frostovi, ale to je tak všetko. Našťastie dramatická línia funguje celkom dobre a občas ma film dojal. Najviac sa mi páčilo zobrazenie toho, aké ťažké je byť wrestlerom. Na pár megahviezd pripadá niekoľkonásobne väčšie množstvo chudákov, ktorí celý život živoria v nejakých lokálnych ligách za pár drobných. Nie je to podané tak depresívne ako vo Wrestlerovi s Rourkeom, ale aj tak ma prekvapilo, že je tak výrazná línia v rodinnom filme. Môj najväčší problém mám asi s hlavnou postavou. Jej predstaviteľka je síce sympatická, ale tá postava je taká nemastná neslaná a celý film som čakal kedy sa už konečne rozohní a stane sa z nej tá drsná showmenka. A nestalo sa to ani ked bola v ringu. Pritom skutočná Paige v tých pár zostrihoch, ktoré som si pustil pôsobí oveľa charizmatickejšie a zábavnejšie ako je podaná v tomto filme. Škoda. Už tradične sa neoplatí pátrať po tom ako to bolo v skutočnosti, lebo zase zistíte, že si to filmári znova kopu vecí prifarbili. Z hercov ešte spomeniem Vince Vaughna, ktorého postava trénera ma zaujímala viac ako príbeh hlavnej hrdinky. A Rock si aj v tých pár scénach ukradol film pre seba. Je to proste extra sympaťák. Škoda že hrá v tak priemerných filmoch. Výsledkom je ďalšia tuctová jednohubka, ktorá oprávnene zapadla. 5/10. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv mě Wrestling prakticky vůbec nezajímá, nechal jsem se nalákat na obsazení (věděl jsem, že produkující the Rock je tu jen kvůli plakátům) a k mému velkému překvapení jsem dostal povedenou feel good cestu za snem, na který se i díky Florence Pugh skvěle koukalo a zanechalo to nějaké emoce. Milé překvapení, na které jsem po letech náhodou narazil na Hbo go. ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

„JMENUJU SE PAIGE A TEĎ TADY VLÁDNU JÁ!…“ /// Rodina posedlá wrestlingem – což kurva JE divnej sport (a je to vůbec…no to je jedno…). Film je v první třetině celkem zábavnej. Možná je to takovej buranskej humor, ale zasmál jsem se. Taky je z něj cejtit atmosféra vítězů a dokáže vyvolat endorfiny štěstí. Pak se samo ukáže, že cesta za slávou není žádnej med, takže není nouze o dramatický okamžiky. Jak v tréninku, tak v rodinným kruhu. Složitě řečenu - přesto, že jde o wrestling v první řadě, tak v neposlední řadě nejde jen o wrestling. Je to taková „podpráhová“ reklama na tenhle sport, která mi nevadí, celkem mě baví, ale … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ségra mi vyfoukla místo v …(dosaď si sám). 2.) Miluju ring! Ať už se tam dělá cokoliv. 3.) Thx za titule “num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Vlastně si nejsem vědomý, kolik je životopisných filmů, který se tváří jako regulérní životopisný film, ale zároveň se v něm prolínají herci z daného prostředí, kteří opravdu hrají sami sebe. Taková zvláštní kombinace reality a filmařského umu, u kterého to jde, protože příběh samotný je stále poměrně aktuální. Tvůrci ale skvěle zvolili herce a tak na něj byla radost koukat. Florence Pugh byla v hlavní roli bombastická a její rodiče Lena Headey a Nick Frost se přetransformovali tak, že každé jejich hlody by se měly tesat do hláškovací bible. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Je to vždy skvelé, keď môžem počas jedného dňa vidieť 2 vynikajúce filmy, ktoré na mňa urobia dojem. A dnes sa to podarilo. Máj, máš skvele našliapnuté, len tak ďalej. "Fighting With My Family" je podľa mňa skutočne vynikajúci film. Funguje vo všetkých svojich aspektoch. Je vtipný, má skvelé dramatické momentky, je uveriteľný a má svoje srdce na správnom mieste. To je všetko čo mal film dosiahnuť a zvládol to na výbornú. Mal by som možno len 2 menšie problémy a to sú tieto. Miestami je príbeh trošku predvídateľný a viete veľmi dobre odhadnúť čo sa bude diať. Sú tu nejaké tie klasické scénky. A nebudem tvrdiť, že sa tak nestali, len ich vieme predpokladať. A potom trailer a aj postery vysoko marketujú Dwayna Johnsona. Ale vo filme reálne toho moc nespraví. Má tu oveľa menšiu rolu, než by možno niektorí ľudia čakali. Takže počítajte s tým. Inak neviem čo viac by som dokázal filmu vytknúť. Réžia je vynikajúca, tempo filmu je absolútne ideálne. Nikdy som sa nenudil a chcel vidieť cestu, ktorou si Paige prejde a Florence Pugh podala skutočne excelentný výkon. Okrem toho je vynikajúci rovnako aj Vince Vaughn ako jej tréner. Celkovo mám pocit, že všetci do tohto filmu dali svoje srdce a išli na maximum. Ale rovnako ako som povedal aj komédia filmu funguje. Rodinná večera na začiatku je absolútne vynikajúca, okrem toho keď padne hláška tak často funguje skvele. A aj pri konci keď sledujeme zápas máme niekoľko vynikajúcich momentov. Je jedno kto ste, je jedno čo robíte. Ak do toho dávate celé srdce, tak vás to môže spojiť a budete šťastní. A môže to byť pokojne aj wrestling. Film odporúčam vidieť. Rozhodne stojí za to. Hodnotenie: A ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (22)

  • Paige debutovala v hlavnom rosteri WWE a vyhrala Divas titul 7. apríla 2014. (GTS_PUNK)
  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama