Reklama

Reklama

A Luchagore Easter

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
Kanada, 2016, 2 min

Obsahy(1)

Krátky príbeh o tom, ako v skutočnosti vznikajú vajíčka, ktoré počas Velkej noci robia radosť deťom, ktoré ich dostávajú. (Marceloo)

Recenzie (4)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Krátky príbeh o tom, ako v skutočnosti vznikajú vajíčka, ktoré počas Velkej noci robia radosť deťom, ktoré ich dostávajú. - Pani Gigi Saul Guerrero a jej LuchaGore Productions opäť nesklamali, aj keď je toto zatial ich najjemnejší hororový film. Zajačik má peknú masku, vykonáva zvrátené veci a vo svojom príbytku má okolo seba krásne Velkonočné dekorácie, takže tie necelé dve minútky milovníkov nechutností patrične potešia, na druhej strane však milovníkov Velkonočných sviatkov poriadne znechutia. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

LuchaGore Production vyměnili zvráceného Santu za odpudivého ušáka a nabídli nám další porci krátké leč pěkně bizarní podívané. Jo tahle partička okolo Gigi Saul Guerrera má něco do sebe. Ví, jak na diváka zapůsobit – prostě mu nabídnou co možná největší maras, zajímavou atmosféru a nepříliš vábivé prostředí. Je škoda, že to trvalo tak krátce. I tak jsem si to ale dokázal celkem slušně vychutnat. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bol najškaredší Veľkonočný zajac akého som kedy videl. Ináč kraťas celkom nuda, za zmienku stojí hlavne maska a creepy atmoška. 40 %!! ()

Reklama

Reklama