Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (69)

Beckett51 

všetky recenzie používateľa

Krásnej příklad toho, že i špičkovej bubák automaticky nedělá nadprůměrnej výsledek. Nápaditej úvod hodně navnadil, ale postupně to sklouzlo do jednoho hororovýho klišé za druhým, který z šedivýho průměru vytahovala pouze přítomnost strašidla (který samo o sobě mělo ohromnej lore potenciál, v závěru samozřejmě absolutně nevyužitej). Slabší tři. ()

Mol 

všetky recenzie používateľa

Promarněný potenciál. Začátek filmu i koncepce hry mi přišly skvělé, dům působil výtečně, ale pak film začal působit dosti amatérským dojmem, postavy se začaly chovat hloupě a z démona šel čím dál tím menší strach. Půlnočnímu muži by spíše slušelo, aby po zhasnutí svíce začal své oběti nahánět a zabíjet, než aby jim jen ukazovat jejich obavy. Mohl z toho bejt horor jako prase, ale místo toho je z něj jen malej čuník co se válí v blátě. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že to nemalo prepracovanejší príbeh a serióznejšie mysteriózne základy, pretože to strašenie a vôbec ten bubák ako taký nebol najhorší. Niektoré momenty príjemne zamrazili a atmosféra v nich celkom poskočila. Ale obsah bol len nejaký blábol o hre, ktorý nemal začiatok ani koniec. Celé mi to prišlo ako niečo vytrhnuté z kontextu a halabala pozliepané do príbehu. Lepší priemer. 65/100 ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení na najhorší zážitok ich mladých životov, pretože démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. - Už po verzii Cabin Fever, ktorú vytvoril pán Travis Zariwny, mi bolo jasné, že sa v ňom skrýva velký talent, a tento horor mi to potvrdil. Všetko tu funguje presne tak, ako to u béčkového hororu má byť. Je tu vynikajúca atmosféra uprostred staromódne ladeného domu, vo väčšine prípadov perfektná práca maskérov používajúcich praktické efekty a postavy, s ktorými som dokázal súcítiť a hra preto vyzerala byť ovela reálnejšia. V neposlednom rade môže tento horor stavať na perfektných výkonoch hororových veteránov Lin Shaye a Roberta Englunda, ktorí nikdy nesklamú. V podstate mi vadilo len detské herecké obsadenie, ale v týchto nízkorozpočtových hororoch sa s tým treba zmieriť, pretože deti z Hollywoodu v posledných rokoch nastavili úroveň ohromne vysoko. Občas tu bola aj nejaká dosť predvídatelná scéna, ale inak som nadmieru spokojný a IFC Midnight po parádnom Devil's Gate opäť nesklamalo. Keby sa do tohto investovalo tých 7 miliónov, ktoré išli minulý rok na nezmysel menom The Bye Bye Man, bol by to absolútny vrchol, pretože tých financií tu až tolko nebolo. Rád by som videl aj dvojku. V tomto prípade radšej prequel, pretože The Midnight Man v sebe skrýva ohromný potenciál. + Robert Englund + Lin Shaye + herec z The Other Side of the Door + herečka z Channel Zero a Cult of Chucky + herečka z Cabin Fever a Intruder ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

The Midnight Man má sľubný hororový aspekt, umocnený vcelku dobrou atmosférou filmu a solídnymi vizuálnymi efektami. Škoda, že niektoré nádejné veci sú tu utopené v nekonečnej tme, ktorá vyplýva zo scenára (hrátky s Midnight Manom totiž môžu prebehnúť len za tmy), tiahne sa celým príbehom a po určitej dobe začína pôsobiť rušivo. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama