Reklama

Reklama

Dom mŕtvych

  • Česko House of the Dead (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

tom88 

všetky recenzie používateľa

Tak tento film je u mňa absolútny víťaz, ale v poste o najhorší film aký som kedy videl. Ach Uwe Uwe. Uwe Boll je väčšie monštrum ako všetky jeho filmové monštrá dohromady. Neviem aké mal detstvo, ale ... nechajme to tak, škoda písania. Na film som sa díval s otvorenými ústami a pokyvoval som hlavou neveriac vlastným očiam ani ušiam, čo sa to tam deje. Vo filme je síce dosť akcie aj zábavy, ruky nohy hlavy, všetko lieta v povetrí ale to nestačí. Len márne som hľadal niečo také ako je: dej, herci, scenár, réžia, logika, pointa, ..... Hodnotenie odpad síce nedávam, ale tu som o tom vážne rozmýšlal. Uf uf ... 5%. ()

Hellblazer 

všetky recenzie používateľa

No kurva...neviem ako začať, prvých 20 minút bolo vážne nudných a vlastne ich môžete preskočiť, pretože tento B-čkový ( teda skôr C-čkový ) filmík nemá žiadny dej a tak vám nič podstatné neunikne ( teda až na pár obnažených mladých dám ). Potom sa to ale rozbehne a útok na chatu ktorú obliehajú stovky zombie nemá chybu. Neskutočné množstvo bullet-time ( každá postava má minimálne jeden spomalený záber pri ktorom ich kamera obletí a oni nahodia riadny bad-ass výraz ) prelínané zábermi z hry. Nebudem tu rozoberať to, že herci sú príšerní ( teda až na hlavnú hrdinku ktorej veľké proporcie nezabudnú na konci filmu zvýrazniť ) a podobne aj dialógy, ktoré sú nechcene smiešne. Nemal som Uweho rád, pretože som si myslel, že točí nudné sračky ( Alone in the Dark, BloodRayne ) lenže pán režisér dokáže natočiť aj zábavnú sračku a to sa mi páči.... ()

Reklama

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

No...tak po mnoha kecech atd atd...jsem si tento film sosnul (jo sorry). A musím říct....že se mi to celkem i líbilo. Jo, bylo to debilní (ty dialogy jsou opravdu na pyču, to zas jo), ale jak tady někdo píše, že ho sraly bezduché akční scény...dotyčný by mi mohl odpovědět na jednoduchou otázku: "Hrál jsi HotD...pokud ano (což zřejmě ne), tak mi řekni....co bylo cílem té hry ?" Já skoro všechny díly této série hrál...a řeknu vám, že je to jen bezduché střílení do všeho kolem (teda lidi se tam střílet nesmí). Taky mi přišlo, že je celkem blbost, aby v základní výbavě pobřežní policie byla M-4, brokárna a hrst granátů...a taky že děvčata, která dostanou brokárny, si s těmito nástroji doslova hrají. Whatever, shit happens. Uwe se tady držel taky nějakých pravidel, takže se dá říct, že převedl gamesku na plátna kin celkem slušně...tak například, od zombíků odlétá masíčko...a scény ze hry (až na ty nesmyslné střhy...kdy to s dějem nemělo nic společného) při boji o "dům mrtvých" tam opravdu sedly. No....shitovina to byla, ale tak nějak zábavná. Celé to spíš vypadá na seriálovou tvorbu :)...ano narážím na středověkou scénu na lodi...to bylo opravdu trapné. ()

obitus 

všetky recenzie používateľa

Asi jedinej jsem se skvele bavil. Filmu samozrejmne chybi scenar, ale koho to zajima? Po pomalem a nudnem rozjezdu se to na ostrove konecne rozjede a to nevidanym zpusobem. Herci jsou neskutecne spatni, stejne jako rezie, ale rozhodne je to sranda. Dlouha akce, kdy hrdinove odhodi sve civini zivoty a jiz jako supermani bezi k domu uprostred ostrova, je naprosto absolutni pecka. Nekde jsem Uweho videl prirovnavat k Edu Woodovi a rozhodne to po prvnim filmu, ktery jsem od nej videl neni uplne mimo misu...."Vsechny jsi je vytvoril, aby jsi mohl byl nesmrtelny. Ale proc?" "Abych zil naveky." - genialni ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všetky recenzie používateľa

Asi to bude znít jako pozérská snaha pošpinit co nejvíce film, který stejně bude těžko někdo považovat za dobrý, každopádně z House of the Dead mě začala někdy v polovině příšerně bolet hlava. A ta sekvence, kdy borci jdou a Uwe se snaží servírovat všelijaké triky od zpomalení času až po efektní oblety kamery, by měla vstoupit do dějin - když už ne pro neuvěřitelně dementní výrazy herců, tak alespoň za absolutně nezvládnuté všechno. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (13)

  • Salish, meno postavy hranej Clintom Howardom, je taktiež názov indiánskeho kmeňa z oblasti pacifického severozápadu USA. (beso74)
  • Snímek se umístil na 35. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Nad tanečním pódiem na rave party je transparent s nápisem SEGA, což je vydavatelství hry House of the Dead. (Lorge)

Súvisiace novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (viac)

Reklama

Reklama