Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre Amy (Mila Kunis) je jej rodina úplne všetkým. Ale manžel s dušou chlapca, deti neustále vyžadujúce pozornosť a idiotský šéf majú vysoké nároky. Všetkým sa snaží vyhovieť, byť milá, ale nech robí, čo robí, nikdy to nie je dosť. Zlom nastáva v okamihu, keď sa dostane do konfliktu trojicou dokonale premotivovaných moderných supermatiek (Christina Applegate, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith). Z milej Amy je zrazu rebelka, ktorá získa na svoju stranu ďalšie zúfalé mamičky (Kathryn Hahn, Kristen Bell) a spolu si konečne začnú užívať. Nečakane získaná sloboda im prevráti život naruby, a napokon z nich možno spraví lepšie matky. (Continental film)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (369)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Jon Lucas a Scott Moore už predviedli zopár extra vydarených kúskov (The Hangover, The Change-Up, Ghosts of Girlfriends Past, a pod.), a tak som dúfal, že Bad Moms tiež zamieria k métam nadpriemernosti. Ale napokon to bol len obyčajný priemer, ktorý nijako obzvlášť nezaujal ani námetovo a ani obsahovo. Od pádu pod hranice priemeru to zachránil akurát tak svojský humor, ktorého som však tiež čakal o kus viacej. Mila Kunis ma väčšinou baví, ale v tomto filme mi išla jej postava občas skôr na nervy svojimi hlúpymi kecami o (ne)zodpovednosti. Ale aspoň tie 3* si to zaslúži, ani o kus viac! ()

mortak 

všetky recenzie používateľa

Bohužel neexistuje řešení pro touhu žen stát se supermatkami, tj. zvládat co nejvíce rolí ve svém životě (matka, kuchařka, zaměstnankyně, sexy dračice v posteli...), takže je pochopitelné, že mainstreamová komedie na toto téma půjde z extrému do extrému, a nakonec skončí jakýmsi prapodivným pohádkovým "happyendem" (proti vydírání matek okolní společností, tj. jinými matkami se dá bojovat, proti vydírání matek vlastními dětmi nikoliv). Naštěstí pro diváka je tu Kathryn Hahn, která dokáže skvěle hláškovat s přesným timingem (demonstrace mikinou nemá chybu). A i když se dopustím politicky nekorektního výroku, který mě v den posledního MeToo soudu pošle do pekla, musím to říci nahlas: Jada Pinkett Smith neumí hrát. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Úbohosť najhrubšieho zrna. Film je vyslovene určený ženám, ale vykresľuje ich v tak ponížujúcej forme, že sa nakoniec zdá, ako by všetky ženské boli tupé, primitívne a plytké, podobne ako sú tunajšie hlavné predstaviteľky. A to si určite nemyslíme, takže tento zvratok musí každý ochranca dôstojnosti žien poslať do odpadu. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Snaha o to ukázat, jak mají matky vyčerpávající život, jak se snaží všechno stihnout a jak otec nic nedělá? Ano :) Ale také je to ukázka toho, jak si za plno věcí tyto matky, které v tomto filmu působí, mohou sami, jelikož mít dítě ve věku 12ti let, které si není schopno samo udělat snídani či referát na jakoukoliv hodinu - tak to pardon - to jsou v tom případě matky, které si nechávají s*át na hlavu :) :) :) Ale pokud to bereme z hlediska, kdy se rozhodnou - kašlu na to - a začnu se taky bavit, páč mi není ještě ani 35 let - tak to ok :) V tu chvíli je potřeba tento film brát s nadhledem, pěkně se u toho usadit a užívat si ho dokud to jde :) Dobrá hudba, hodně alkoholu, informací o sexu a Kathryn Hahn je prostě bombastická :) A závěr - ten mě pobavil nejvíc :) Nemyslím ty povídačky s matkami hlavních představitelek, ale ta jízda ke tryskáči :) ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Klasická Hollywoodska remeslená brainwash kino snímka na ktorej (ako vidíte za jednu hviezdu) sa mi páčilo to, že bolo očividné na scenáristoch, že asi majú s rozvodmi alebo s rozvedenými mamičkami skúsenosti lebo to čo sa tam dialo v istých scénkach hraničilo skoro s dokumentom :) veľmi realistické a možno trošičku zábavné. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (10)

  • Amy (Mila Kunis) jezdí na začátku minivanem Chrysler Pacifica. Červený muscle car, který řídí Amy v průběhu filmu, je první generace Dodge Challenger ze 70. let. Gwendolyn (Christina Applegate) vlastní bílý Range Rover. (FIAT 500)
  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)

Súvisiace novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (viac)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (viac)

Reklama

Reklama