Reklama

Reklama

Horná Dolná

(seriál)
  • Česko Horná Dolná (festivalový názov)

Série(14) / Epizódy(161)

Obsahy(1)

Smiech je najlepší liek! Aj preto Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky nový seriál s veľavravným názvom Horná Dolná. Vtipné príbehy svojráznych dedinských postavičiek si nepochybne zamilujete na prvý pohľad. Obyvateľmi Hornej Dolnej sú napríklad ambiciózny starosta, ktorý je voľnom čase vášnivým rybárom, kňaz, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, ktoré mu prináša život, či policajt, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako stratený bicykel. Uvidíte, aké je to byť najväčším frajerom v dedine a zasmejete sa aj na súperení dvoch energických žien o priazeň mužov v obci. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (131)

corona 

všetky recenzie používateľa

Jednooký medzi slovenskými seriálmi kráľom. Úspech seriálu dúfam naznačuje, že slovenský diváci už majú dosť búrlivých koní, ktoré v paneláku neplačú. Humor je síce na úrovni stanice, ktorá to vysiela a slovenskému divákovi to zrejme stačí. V druhej sérii by som poprosila menej Polnišovej a Sládečkovej a viac policajta Kubovčíka. ()

classic odpad!

všetky recenzie používateľa

Z celej duše nenávidím výrobu nezmyselných slovenských odpadov,ktorými kŕmia slovenský národ,bohužiaľ epidémia,mor sa rozšíril do obývačiek,kde nastáva kompletné vymývanie mozgov,ale tak to niekto chce a podarí sa mu to! Odolávam,odolávať budem,neznášam,pohŕdam niečím,čo považujem za choré zneužívanie ľudí,ktorí sa ale nezamyslia,čo si dávajú vtĺcť do tých sprostých hláv!!! IGNORUJTE TO!!! Je to vôbec možné v tejto chorej spoločnosti? ()

Karin.Kiss odpad!

všetky recenzie používateľa

Koľko ľudí sa sťažuje či už na morálku alebo "mentalitu" slovenského národa? Veľa. No samozrejme. To je dôkaz. Keď si sadnú doma na prežratú riť po dlhom dni šoférovania (alebo celkovo dňa stráveného v práci) chcú sledovať niečo jednoduché, pri čom sa zbavia zopár mozgových buniek. Doporučujem si zapnúť hudbu, alebo robiť čokoľvek iné, napríklad aj cvičiť (to je vlastne jedno, čo robíte, hlavne nepozerajte tento seriál). Pochopiteľne, unavení ľudia chcú pokoj a nič myseľ-zaťažujúce. Čo však pochopiteľné nie je, je to, ako niekto môže natočiť seriál prešpikovaný trápnym umelým sedliackym "humorom". A ešte horšie je v ňom pokračovať a dočítať sa, aké veľké úspechy zožal. Auuu - rana do srdca (až dvakrát). A za každého, kto je schopný na toto napísať dobrú recenziu, schytám ďalšie dve. Moje svedomie mi nedovolí ohodnotiť ani len jednou hviezdičkou. Táto "vtipná" hovadina je jedným z najväčších vtipov (a to myslím v zlom), ktoré kedy televízia vyprodukovala. ()

insurgentes 

všetky recenzie používateľa

Chtěl bych vidět vy kritizanti, kdy naposled Češi natočili něco, nota bene seriál, u kterého se dalo když ne smát, tak aspoň bavit. A já se tady u toho směju. Je to sice chvílema troškiáda, ale o to tu jde: v době, kdy Troška, zakladatel žánru, se křečovitě snaží naskočit na starou vlnu, kterou sám spustil, a nejde mu to, tak Slováci to chytli za správný konec: zápletky mají smysl, gradují, využije se každý komický moment včetně skvěle vybraných doprovodných písniček, a herci navíc svoje křupany skvěle hrají. Ne jak u Trošků, kde humor zastydl na tom, že vesnické báby jsou drbny, a přitom je jedna jak druhá, hrají naprosté nic, a zbytek herců jsou homoňové, jejichž kvalifikace pro film se zakládá na tom, že režisérovi nechali kousek hnědýho za předkožkou. ()

Galéria (674)

Zaujímavosti (13)

  • Podľa marketingového odborníka dokázal jeden diel seriálu zarobiť až 50 000 eur. (Zdroj: cas.sk) (YoZo8)
  • Na prvej časti sa pracovalo podľa Matthiasa Setteleho viac ako 9 mesiacov. (strategie.hnonline.sk) (tommy187)

Reklama

Reklama