Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

Melies odpad!

všetky recenzie používateľa

0 / 10 Tak tomuto hovorím úbohý pokus o vyžmýkanie aj toho posledného centu z našich peňaženiek - tretí diel musí byť skutočne inovatívny a bezchybný aby obstál a tento film je všetko možné aj nemožné, len nie inovatívny a bezchybný. Fakt, že skutočný Kevin sa už vplyvom veku (a alkoholu) nemohol zúčastniť nakrúcania, tvorcom zjavne nevadil a tak vytvorili toto... ehm...akoby som to slušne povedal... túto vec. Ďalšie slová sú už zbytočné a navyše sa mi zdvíha žalúdok zo všetkej tej komercie. Blééé... ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Fakt, že tento film patří do topky těch nejhorších na csfd.cz mi přijde přísný. Rozhodně však tento film není dobrý. Tento díl vychází ze dvou předchozích, ale přijde mi, že si tam vybral to nejméně povedené a zbytek nahradil hodně hloupou zápletkou. Krom toho zde nikdo nemá ani špetku hereckého talentu. Za sebe dávám *. ()

Reklama

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že hlavným dôvodom extrémne nízkeho hodnotenia je názov, ktorý tento film akokeby zaraďoval do pôvodnej série Sám Doma s Kevinom. Napríklad na ImdbSám Doma 3 "až" 44%, čo je 2x viac ako na ČSFD. Úžasného Culkina nebolo ľahké nahradiť, ale myslím, že Alex sa dá považovať za úctyhodnú alternatívu. Je podobne sympatický, šikovný a zákerný ako Kevin. Vo filme je vidno aj nejakú originalitu, nebol to iba kopirák prvých 2 dielov. Boli tu rozdielne nápady a celkovo aj dej bol robený na iný štýl. Taktiež sa mi pozdáva atmosféra ulice s jednou príjazdovou cestou na zasneženom Chicagskom predmestí. Aj Sám Doma 3 je stále film, ktorý si na vianoce vždy rád pozriem a mrzí ma toto malé hodnotenie. Nemohol by byť profil filmu aspoň modrej farby? :( 7,5/10 (Videné v TV, SK dabing) ()

draggo 

všetky recenzie používateľa

Tak nepředstavitelně debilní, až je to jistým zvráceným způsobem i vtipné. Hlavní hrdina je až obdivuhodně neschopný, nesympatický a protivný. 4 padouši jsou zase tak krásně vypatlaní jak furt někam padaj, jak je furt něco bouchá do hlavy... Ano, je to zneuctění povedených prvních dvou dílů, průhledná komerční sračka atd. Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží, tak upřímně debilní film se jen tak nevidí. /viděno v TV: 30% a 2*/ ()

cinemag 

všetky recenzie používateľa

Po právem si tento film na sebe nevydělal. Je vůbec ostuda, že používá značku HOME ALONE, i když jedna hláška mi z něj utkvěla v paměti, ale z pocitu trapnosti ji radši nenapíšu, takže to mluví za vše. Na vlastní nebezpečí! Holt tvůrci chtěli z diváků vytřískat další dolárky. Dávám 2* víc si totiž nezaslouží. První a druhý je 1000 krat lepší. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)
  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)

Reklama

Reklama