Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

cinemag 

všetky recenzie používateľa

Po právem si tento film na sebe nevydělal. Je vůbec ostuda, že používá značku HOME ALONE, i když jedna hláška mi z něj utkvěla v paměti, ale z pocitu trapnosti ji radši nenapíšu, takže to mluví za vše. Na vlastní nebezpečí! Holt tvůrci chtěli z diváků vytřískat další dolárky. Dávám 2* víc si totiž nezaslouží. První a druhý je 1000 krat lepší. ()

wosho odpad!

všetky recenzie používateľa

Dojení krávy, která je už dávno bez mléka, je v Hollwoodu hodně oblíbeným koníčkem zoufalých producentů. A toto je nádherným příkladem té činosti, která sama v závěru musela stát pár zničených kariér a milionů dolarů v prdeli. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, na svůj tisící komentář na čsfd jsem si měl asi nalézt lepší a hodnotnější film. Hold co na plat, život stojí v jistém smyslu za hovno, jako tato sračka, v jejímž stínu i ona sračka ztrácí svou sračkovitost:-) ()

Reklama

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Fakt, že tento film patří do topky těch nejhorších na csfd.cz mi přijde přísný. Rozhodně však tento film není dobrý. Tento díl vychází ze dvou předchozích, ale přijde mi, že si tam vybral to nejméně povedené a zbytek nahradil hodně hloupou zápletkou. Krom toho zde nikdo nemá ani špetku hereckého talentu. Za sebe dávám *. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Režisér Chris Columbus, ktorý má na svedomí prvé dve časti "Home Alone", nasadil laťku hodne vysoko. Tretieho pokračovania sa chopil Raja Gosnell, ale nemal nádej na úspech. Po pôvodnej dvojici zlodejov v podaní Joea Pesciho a Daniela Sterna už nie je ani slychu. Dočkáme sa síce zdvojnásobenej presili záporákov, ale kdeže sa hrabú na spomínaných kriminálnikov. No najväčšou stratou je absencia malého Kevina. Žiaden Kevin = žiaden Macaulay Culkin. Jeho miesto sa pokusili nahradiť očividne netalentovaným, nesympatickým klučinom menom Alex D.Linz. Ten svojim neherectvom dorazil veškerú snahu o úspešné nadviazanie na predchádzajúce diely. ** ()

draggo 

všetky recenzie používateľa

Tak nepředstavitelně debilní, až je to jistým zvráceným způsobem i vtipné. Hlavní hrdina je až obdivuhodně neschopný, nesympatický a protivný. 4 padouši jsou zase tak krásně vypatlaní jak furt někam padaj, jak je furt něco bouchá do hlavy... Ano, je to zneuctění povedených prvních dvou dílů, průhledná komerční sračka atd. Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží, tak upřímně debilní film se jen tak nevidí. /viděno v TV: 30% a 2*/ ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (8)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)

Reklama

Reklama