Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

tron 

všetky recenzie používateľa

Raja Gosnell robil strih na jednotke a dvojke a tak keď sa robila trojka, niekomu to stačilo a ponúkol mu rovno jej réžiu. A Raja vzal. Žiaľ. Ono to ale čisto objektívne žiadny sequel to nie je (vzhľadom na úplne iné postavy). Skôr remake. Hlavne ale zlý film. S odstupom rokov to síce nie je až také megasklamanie, ako na Vianoce 1997, no kvalitná vianočná komédia bez debaty vyzerá inak. Lúpežníkov radikálne pribudlo, ale nič pozitívne z toho nevyplýva; na Marva a Harryho nemajú ani keby sa na korčule postavili. Ani keby ich bolo o 100 viac. Ústrednému Alexovi D. Linzovi chýba geniálna Culkinova roztopašná prostorekosť a kto by čakal šťavnaté vedľajšie postavy, ako boli v predchádzajúcich dieloch bezdomovci, čudáci alebo Kevinova rozvetvená rodina (Buzz!), ten tiež zostane kruto sklamaný. Rozpočet 32 miliónov, celosvetová tržba 48. Fakt trápne. 2* za snahu. ()

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Troška sa čudujem takým negatívnym hodnoteniam, lebo napriek tomu, že sa to originálu/om nemôže ani rovnať, ja som sa fakt bavil a pučil som sa od smiechu. Príbeh je možno na hlavu, ani herecké výkony nie sú nič moc - zlodeji sú proste blbci. Ale treba jednoducho vypnúť mozog a zasmiať sa. Čo viac treba od komédie? ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zřejmě typický příklad humoru americké konzumní společnosti, pro mě osobně a pro Evropana jako takového však jen typicky odpadová záležitost! Mohlo to však dopadnou lépe, stačilo možná jen opět obsadit Macaulaye Culkina do hlavní role a bylo to alespoň na tu jednu. Toto byl pro mě opravdu naprosto nepochopitelný tah. Veškeré scény a veškeré vtipy už jsme viděli v předchozích dvou úspěšných dílech. Opravdu se jedná jen o frašku-výsměch a hloupý pokus navázat na něco, co předtím ve světě udělalo veliký "BOOM". O nesympatickém malém hlavním hrdinovi a nepříjemných zlodějích se už raději rozepisovat nebudu:-( Doufám jen, že už další díl nenatočí.. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

viac zloduchov = viac zabavy... aspon tak to malo byt, ale gosnell nie je chris columbus a alex linz ma na kilometre daleko od charizmy culkina. ako v pripade prvych dvoch filmov scenar opat obstaral john hughes, ale na prve dva filmy sa trojka nechyta ani z daleka, potesi len mlada scarlett ale to je asi tak vsetko... ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ja bych to zas tak tragicky nevidel. Samozrejme je to uz zbytecny pokracovani a bez puvodni party v cele s Culkinem a dvojkou lupicu byl naprosto dementni napad jit do dalsiho dilu, ale kdyz nebudu porovnavat s prvnima dvema dilama, porad z toho vychazi uchazejici rodinna komedie. Problem je v lupicich. Uvodni vysvetlovani o co jde je zbytecny a ackoliv se vsichni ctyri chovaj jako naprosty profici a maj supermoderni hracky, stejne je vsechny malej harant nachyta a oni se zacnou vsude mozne valet a nekam padat jak hovada. Coz by se jeste dalo, problem je, ze to neumi poradne podat a jejich nehody a vyhrozovani nepusobi dvakrat vtipne. Nicmene sem tam se nakej vtipek podari a detskej predstavitel, ackoliv chaba nahrada za Culkina, tak zas tak silenej neni a je tu mladicka Scarlett a na chvily i Neil "Uklizec" Flynn. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (8)

  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)
  • Jediný film zo série Sám doma, v ktorom nie sú spomenuté Vianoce. Pán Jernigan (Lenny von Dohlen) sa na začiatku zmieni, že je 8. januára, takže Vianoce už sú preč. (rador)
  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené